Survivor 5: ''Σπάραξε'' στο κλάμα η Ασημίνα – Μίλησε με την περιβόητη γιαγιά Ασήμω μετά από 5 μήνες

June 2, 2022

Στο σημερινό 1/6 επεισόδιο του Survivor 5 οι τελευταίοι 10 παίκτες τα έδωσαν πραγματικά όλα και χάρισαν έναν μοναδικό αγώνα στο κοινό, με απώτερο σκοπό να κερδίσουν το τελευταίο έπαθλο επικοινωνίας. Με τελικό σκορ 8/6 οι μπλε πήραν ξανά τη νίκη και πήγαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Διαφ.

Μεταξύ των πολύ συγκινητικών επικοινωνιών, ξεχώρισε αυτή της Ασημίνας με τη γιαγιά της, από την οποία έχει πάρει και το όνομά της. Να θυμίσουμε εδώ πως η αδυναμία της αυτή φάνηκε από την στιγμή, που της ανακοινώθηκε πως αν κερδίσει η ομάδα της θα την δει μετά από 160 ημέρες.


VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Ανέβηκε η τιμή επειδή μέσα ξεψύχησε η Καρολάιν – Πόσο πληρώνει ο νέος ενοικιαστής για το σπίτι στα Γλυκά Νερά


Η επικοινωνία της Ασημίνας με τη γιαγιά της από την Ελλάδα στο survivor 5

Ο Λιανός ανακοίνωσε ανατροπή για το έπαθλο επικοινωνίας

Άλλο ένα επεισόδιο ξεκίνησε το βράδυ της Τετάρτης 1/6 για το survivor 5 με τους παίκτες να ετοιμάζονται για άλλο ένα έπαθλο επικοινωνίας. Η μέχρι τώρα εμπειρία έχει αποδείξει πως η επαφή με τον έξω κόσμο είναι εξίσου σημαντική με το φαγητό, αφού η ψυχολογία των παικτών ανεβαίνει στα ύψη.

Έτσι λοιπόν, πηγαίνοντας να τα δώσουν όλα στον στίβο μάχης ήρθαν αντιμέτωποι με την ανακοίνωση του Λιανού, ο οποίος έκανε γνωστό, πως όποιος κερδίσει θα κάνει βιντεοκλήση με την οικογένειά του. Αυτό όμως που δεν περίμενε κανείς και σοκάρε τους πάντες ήταν πως θα παίξουν για την τελευταία επικοινωνία της χρονιάς.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: