"Θεωρώ ότι με πήραν…": Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για τα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα (video)

June 4, 2022

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 3/6 ο Βασίλης Μίχας. Ο νεαρός ηθοποιός μίλησε για την ενασχόλησή του με την υποκριτική και μάλιστα αποκάλυψε πως στο πρώτο casting για τη σειρά «Επιστροφή» πήγε με αρκετή αυτοπεποίθηση μιας και είχε μεγάλη εμπειρία εξαιτίας της ενασχόλησής του με το μόντελινγκ.

Διαφ.

Διαφ.

Τότε λοιπόν η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στα δικά της πρώτα βήματα στο χώρο της τηλεόρασης και αποκάλυψε πως και αυτή ήταν αρκετά άνετη, επειδή είχε ασχοληθεί με το modelling. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψή της για τα σχολικά της χρόνια.

if (width < 1024+1) //Εμφάνιση μέχρι { }

Survivor spoiler 03/06: Χάος στο Survivor 5! Επιτέθηκε στον Μαρτίκα ξανά η Βρισηίδα μετά το συμβούλιο και μπήκε στη μέση η παραγωγή

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 03/06: Χάος στο Survivor 5! Επιτέθηκε στον Μαρτίκα ξανά η Βρισηίδα μετά το συμβούλιο και μπήκε στη μέση η παραγωγή


Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για τα πρώτα βήματα στο χώρο της τηλεόρασης

«Επειδή και εγώ έκανα φωτογραφίσεις όταν ξεκίνησα, πριν μπω στη τηλεόραση. Δηλαδή ούτε εγώ ήξερα τι θέλω να κάνω. Επειδή είχα την άνεση από τα πάρα πολλά διαφημιστικά που έκανα στην τηλεόραση, όταν πήγα για casting εδώ στο Mega, που ήταν η πρώτη φορά που πήγα σε casting για να βρω δουλειά στην τηλεόραση, μόλις είχαν ανοίξει τα κανάλια, θεωρώ ότι με πήραν γιατί ήμουν πάρα πολύ άνετη. Ήμουν άνετη, γιατί ήμουν άνετη με τον φακό κάνοντας πάρα πολλά διαφημιστικά. Το καταλαβαίνω αυτό που μου λες», εξομολογήθηκε η Ελένη Μενεγάκη.


Πηγή