Η γνωστή μαγείρισσα Αργυρώ Μπαρμπαρίγου προτείνει το απόλυτο κόλπο για το τέλειο ψήσιμο της μπριζόλας
if (width < 1024+1) //Εμφάνιση μέχρι
{
}
VIRAL ΕΙΔΗΣΗ
Survivor spoiler 08/06: Οριστικό τέλος για τον Σπύρο Μαρτίκα από το Survivor 5; Το ανακοινώνει ο Λιανός στο επόμενο συμβούλιο
Για το ιδανικό ψήσιμο
Ζεσταίνουμε τη γκριλιέρα σε δυνατή φωτιά και όταν κάψει καλά ψήνουμε τη μπριζόλα για λίγα λεπτά από κάθε πλευρά- ανάλογα την προτίμηση μας. Όσο πιο λίγο ψήσουμε το κρέας, τόσο πιο ροζ θα είναι στο κέντρο και πιο μαλακό. Όσο πιο πολύ την ψήσουμε τόσο πιο πολύ σκληραίνει και σκουραίνει το κέντρο.
Το ιδανικό ψήσιμο της μοσχαρίσιας μπριζόλας είναι το μέτριο, το οποίο πετυχαίνεται με 6-7 λεπτά ψήσιμο από κάθε πλευρά, με μια φορά γύρισμα πλευράς. Έτσι πετυχαίνουμε μαλακιά μπριζόλα, ψημένη όσο πρέπει, με ροζ χρώμα στο εσωτερικό. Για τέλειο ψήσιμο σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε θερμόμετρο μαγειρικής. Δείτε εδώ πως.
Δεν αναποδογυρίζουμε συνεχώς το κρέας την ώρα που ψήνεται. Αφού ψήσουμε από τη μια πλευρά γυρνάμε 1 φορά και αφήνουμε να ψηθεί και από την άλλη.