Παραλλήρημα Ακάρ: Άγρια κόντρα με Έλληνες βουλευτές για Κυπριακό και παραβιάσεις – Κόσμος

June 14, 2022

Ένταση προκλήθηκε στην κοινή συνεδρίαση κοινοβουλευτικών αντιπροσωπειών του ΝΑΤΟ και αντιπροσωπειών από χώρες της Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής. Με την ευκαιρία, να σας θυμίσουμε τις απειλές του Τούρκου προέδρου στον Έλληνα πρωθυπουργό.

Διαφ.

Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ βγήκε εκτός ελέγχου όταν άρχισε να δέχεται ερωτήσεις μετά την ομιλία του και από Έλληνες βουλευτές.

if (width < 1024+1) //Εμφάνιση μέχρι { }

Survivor spoiler 14/06: Εξελίξεις με την αποχώρηση του Σπύρου Μαρτίκα από το Survivor 5! «Κλείδωσε» και το ανακοινώνει σύντομα ο Λιανός

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 14/06: Εξελίξεις με την αποχώρηση του Σπύρου Μαρτίκα από το Survivor 5! «Κλείδωσε» και το ανακοινώνει σύντομα ο Λιανός


 Παραλλήρημα Ακάρ: Άγρια κόντρα με έλληνες βουλευτές για Κυπριακό και παραβιάσεις

Κατά την ομιλία του ο Τούρκος υπουργός άρχισε να θέτει τα ζητήματα για τα χωρικά ύδατα, την αποστρατιωτικοποίηση των νησιών και το Κυπριακό ενώ κατηγόρησε και την Ελλάδα για την υποστήριξη της τρομοκρατίας. Αμέσως τότε οι Έλληνες βουλευτές του απάντησαν ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο και ότι η Ελλάδα καταπολεμά την τρομοκρατία.

Επίσης οι Έλληνες βουλευτές του είπαν πως «δεν μπορείτε να μιλάτε εσείς, ότι σέβεστε την κυριαρχία εδαφών πολλών χωρών από την στιγμή που έχετε εισβάλει στην Κύπρο και αμφισβητείτε την κυριαρχία πολλών νησιών».Ο κ. Ακάρ απαντούσε εκνευρισμένος στις ερωτήσεις των Ελλήνων βουλευτών οι οποίοι του ανέφεραν ακόμα «πώς είστε υπέρ μια νατοικής συμμαχίας όταν υπάρχει το casus belli και αυτή η εχθρική συμπεριφορά».


Πηγή