Survivor spoiler 15/06: Ανατροπή μεγατόνων! Παγώνουν οι παίκτες με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει ΔΥΟ αποχωρήσεις! Ποια Ασημίνα;

June 14, 2022

Survivor spoiler: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor 5 όσο το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ βαδίζει προς το μεγάλο του φινάλε.

Διαφ.

Το πρωί σας παρουσιάσαμε εδώ στο Athensmagazine.gr πως η Ασημίνα Χατζηανδρέου τρέμει να βρεθεί υποψήφια απέναντι στον Σπύρο Μαρτίκα και φοβάται πως θα αποχωρήσει, αφού ο φαρμακοποιός τους έχει καθαρίσει όλους! Κρατήστε κάτι όμως που σας έχουμε αποκαλύψει εδώ και καιρό. Τα «ψωμιά» του Σπύρου τελειώνουν αφού στις τελευταίες ψηφοφορίες έχει σημειώσει αρκετή πτώση και θα πάει όπως πέρσι ο Τριαντάφυλλος. Δηλαδή θα παραμείνει μέχρι να «σφίξουν τα γάλατα» και τελικά πιστεύουμε πως αυτή την εβδομάδα θα θυμιαστεί και θα αποχωρήσει.

if (width < 1024+1) //Εμφάνιση μέχρι { }

Άλλωστε από το πρωί σας είχαμε πει πως υποψήφιοι μαζί με τον Σπύρο Μαρτίκα είναι τόσο η Ασημίνα Χατζηανδρέου, όσο και οι Γιώργος Ταλάντσεβ και Στάθης Σχίζας. Δηλαδή θα ψηφιστούν από την κάλπη οι 4 πιο αδυνάμοι αγωνιστικά, βάσει της στατικής που έδωσε στο συμβούλιο του νησιού την Δευτέρα ο Γιώργος Λιανός.

Ποντάρουμε λοιπόν πως ο Σπύρος Μαρτίκας θα αποχωρήσει και θα μείνουν 7 παίκτες. Ένας θα φύγει και την άλλη εβδομάδα, αρά θα μείνουν 6 για την τελευταία βδομάδες του Survivor στον Άγιο Δομίνικο! Τι σημαίνει αυτό; Πως εκεί ενδεχομένως θα έχουμε διπλή αποχώρηση, ώστε να φτάσουμε στην τελική τετράδα που θα επιστρέψει στην Ελλάδα για τους τελικούς! Για όσους δεν θυμούνται πέρσι στους τελικούς είχαν φτάσει οι Σάκης Κατσούλης, Ηλίας Μπόγδανος, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Γιώργος Κόρομι, με τον Γιώργο Ασημοκόπουλο και την Κάρολαιν να είναι οι παίκτες που αποχώρησαν στο φινάλε. Πάμε λοιπόν για ένα ανάλογο φινάλε και φέτος! Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής; Ποντάρουμε στον Άρη Σοϊλέδη, αν και στην διεκδίκηση έχει μπει δυνατά και η Σταυρούλα Χρυσαειδή.


Πηγή