Αργυρούπολη: Η Όλγα που ξυλοκοπήθηκε από πρωταθλητή τζούντο δεν επικοινωνεί με το περιβάλλον – Κραυγή αγωνίας από τη μητέρα της (Video)

June 15, 2022

Μάχη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός δίνει εδώ και έξι μήνες η Ολγα Δημητρακοπούλου που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύντροφό της στην Αργυρούπολη τον Ιανουάριο του 2022. Η γυναίκα δεν έχει ακόμα επικοινωνία με το περιβάλλον και δεν μπορεί να αναπνεύσει μόνη της από τα χτυπήματα που δέχτηκε στα πλευρά από τον 48χρονο πρωταθλητή τζούντο που έχει προφυλακιστεί.

Διαφ.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο 46χρονος έσπασε τα πλευρά της Ολγας και της προκάλεσε βαριές κακώσεις σε κεφάλι και θώρακα. Εκτοτε η γυναίκα έχει υποβληθεί σε αρκετά χειρουργεία στο κεφάλι και τον θώρακα, ενώ έχει και τραχειοστομία. Με δάκρυα στα μάτια η μητέρα της, Ευμορφίλη Δημητρακοπούλου, δηλώνει στο MEGA πως «το μόνο που θέλω είναι να γίνει καλά». Οσο για τον 48χρονο δράστη αναφέρει: «εύχομαι να μείνει εκεί μέσα, να τον δικάσουν, να φάει ισόβια. Τίποτα άλλο. Να γίνει καλά το παιδί μας. Τίποτα άλλο. Να γίνει καλά και να έρθει στο σπίτι».

if (width < 1024+1) //Εμφάνιση μέχρι { }

Survivor spoiler 15/06: Ανατροπή μεγατόνων! Παγώνουν οι παίκτες με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει ΔΥΟ αποχωρήσεις! Ποια Ασημίνα;

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 15/06: Ανατροπή μεγατόνων! Παγώνουν οι παίκτες με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει ΔΥΟ αποχωρήσεις! Ποια Ασημίνα;


Πριν το περιστατικό, η μητέρα «δεν έβλεπε καλά» την Ολγα: «αλλά ήταν ένα παιδί που δεν μίλαγε, που δεν τα έλεγε. Την τελευταία εβδομάδα πριν γίνει αυτό δεν ερχόταν καθόλου. Μας είπε ότι είναι άρρωστη και φοβάται να μην μας κολλήσει». Μετά την επίθεση που δέχτηκε «έχει περάσει πολλά... Εκεί που ήταν καλά ανέβαζε πυρετό, κόλλησε και κορονοϊό». Ο πατέρας της Ολγας, Ευάγγελος Δημητρακόπουλος είπε στο MEGA πως η κόρη του «έχει αδυνατίσει πάρα πολύ. Τόσα χειρουργεία έχει κάνει». Ο δικηγόρος της οικογένειας Ευάγγελος Πουρσανίδης σημείωσε πως ο δράστης: «έχει κριθεί ήδη προφυλακιστέος, σε αυτά τα δικαιώματα κινείται αυτεπαγγέλτως η διαδικασία. Η δίκη δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα γίνει. Πιστεύουμε μέσα στον χειμώνα».


Πηγή