Μαχαιρώματα στο Πόρτο Ράφτη: Το αλκοόλ, ένα κορίτσι και η μπάλα – Άγρια συμπλοκή 19χρονων στην Ερωτοσπηλιά!

June 16, 2022

Υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, τα… “μάτια” μιας γυναίκας και μια παλιά διαμάχη μεταξύ ποδοσφαιρικών ομάδων διαφορετικών περιοχών της Αττικής, φαίνεται ότι “πυροδότησαν” την άγρια συμπλοκή μεταξύ νεαρών στο Πόρτο Ράφτη τα ξημερώματα της Τρίτης. Δύο αντίπαλες παρέες αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους με… μαχαιρώματα και άγριο ξύλο, μετατρέποντας την παραλία της Ερωτοσπηλιάς σε “πεδίο μάχης”.

Διαφ.

Από την βίαιη συμπλοκή που ξεκίνησε την ώρα ενός beach party, κατέληξαν τραυματίες στο νοσοκομείο δύο νεαροί ηλικίας 19 και 20 ετών, με τον ένα μάλιστα να έχει χτυπηθεί στο θώρακα από μαχαίρι. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής, αναζητούν τους “πρωταγωνιστές” του επεισοδίου, οι περισσότεροι εκ των οποίων ήταν μαθητές λυκείου.

if (width < 1024+1) //Εμφάνιση μέχρι { }

Survivor spoiler 16/06 αποχώρηση: Βόμβα μεγατόνων! Ούτε Σπύρος, ούτε Στάθης! Αυτός ο παίκτης φεύγει απόψε

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 16/06 αποχώρηση: Βόμβα μεγατόνων! Ούτε Σπύρος, ούτε Στάθης! Αυτός ο παίκτης φεύγει απόψε


Στο πάρτι που διοργάνωνε beach bar της περιοχής για την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν, βρίσκονταν τουλάχιστον 200 άτομα, αρκετοί εκ των οποίων ήταν μαθητές από λύκεια διαφορετικών περιοχών της Αττικής. Εκεί φαίνεται ότι συναντήθηκαν τα δύο "αντίπαλα στρατόπεδα" νεαρών από το Λαγονήσι και την Κερατέα και από το Μαρκόπουλο και το Πόρτο Ράφτη. Οι συγκεκριμένες παρέες φαίνεται ότι είχαν... "παρελθόν", καθώς είχαν αναπτύξει "έχθρα" λόγω αντιπαλότητας των τοπικών ποδοσφαιρικών ομάδων.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο καβγάς ανάμεσα στους νεαρούς, που είχαν καταναλώσει αρκετή ποσότητα αλκοόλ, ξέσπασε όταν άτομα από τη μια παρέα προσέγγισαν μια κοπέλα από τις... αντίπαλες περιοχές. Οι δύο πολυπληθείς ομάδες είχαν αρχικά λεκτική αντιπαράθεση, γρήγορα όμως τα αίματα άναψαν με αποτέλεσμα να έρθουν στα χέρια και να μετατραπεί σε "ρινγκ" η παραλία.

Την ώρα του άγριου καβγά, ο ένας από τους εμπλεκόμενους τράβηξε μαχαίρι με αποτέλεσμα να τραυματίσει έναν 20χρονο στο θώρακα. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου του έγιναν ράμματα και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Στο Ασκληπιείο Βούλας οδηγήθηκε και ένας 19χρονος που τραυματίστηκε επίσης ελαφρά στον αγκώνα κατά τη διάρκεια των επεισοδίων.

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

Οι αρχές δεν έχουν προχωρήσει μέχρι στιγμής σε κάποια σύλληψη για το αιματηρό περιστατικό, καθώς αναζητούν τους νεαρούς "πρωταγωνιστές" της συμπλοκής, που αντιμετωπίζουν κατηγορίες για βαριά σωματική βλάβη. Στο "επίμαχο" πάρτι βρίσκονταν δεκάδες μαθητές από αρκετά λύκεια διαφορετικών περιοχών της Αττικής, καθώς και πολλοί άλλοι νεαροί, κάτι που δυσχεραίνει μέχρι στιγμής το έργο της ταυτοποίησης των εμπλεκόμενων. Φως στις έρευνες της Αστυνομίας θα δώσουν οι περιγραφές των δύο θυμάτων, αλλά και οι καταθέσεις των διοργανωτών του beach party στην Ερωτοσπηλιά.

Το νέο περιστατικό βίαιης συμπλοκής μεταξύ μαθητών Λυκείου έρχεται να προστεθεί στη μακρά λίστα των προηγούμενων μηνών και του περασμένου έτους. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας, οι αρχές κατέγραφαν μια υπόθεση ξυλοδαρμού με ανήλικους δράστες, κάθε δύο μέρες. Μέσα σε ένα χρόνο αυτές οι υποθέσεις αυξήθηκαν κατά 16%. Αντίστοιχη μεταβολή σημειώθηκε και στους ανήλικους που απασχόλησαν τις αρχές για σωματικές βλάβες, οι οποίοι αυξήθηκαν κατά 27%, σε σύγκριση με 2020.



Πηγή