Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Με την υπόθεση θρίλερ της Πάτρας ασχολήθηκε η χθεσινή (17/6) εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη. Αστυνομικές και δικαστικές Αρχές, ολοκληρώνουν την έρευνά τους και δίνουν τις απαντήσεις στο καυτό ερώτημα που ταλανίζει την ελληνική κοινωνία μήνες τώρα. Εάν ο θάνατος και των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας, Μαλένας και Ίριδας, είναι δολοφονία, όπως και της 9χρονης Τζωρτζίνας.
Διαφ.
Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων στα δύο παιδιά, έδειξαν σύμφωνα με πληροφορίες, πως δεν ευθύνεται για τον θάνατό τους κάποια τοξική ουσία.
if (width < 1024+1) //Εμφάνιση μέχρι
{
}
VIRAL ΕΙΔΗΣΗ
Survivor trailer 19/06: «Ήρθε η ώρα να...» - Ανατροπή από Λιανό φέρνει πάνω-κάτω στο παιχνίδι (Video)
Αντιθέτως, το πόρισμα των ιστολογικών εξετάσεων που παραδόθηκε στους υπεύθυνους για την έρευνα ιατροδικαστές, οδηγεί στο συμπέρασμα πως τα δύο κοριτσάκια υπέστησαν ασφυκτικό θάνατο. Παράλληλα, μία ανακοίνωση εξέδωσε το σχολείο όπου πήγαινε η 9χρονη Τζωρτζίνα στην Πάτρα, με αφορμή τη λήξη της σχολικής χρονιάς.
Η αποκάλυψη της εκπομπής για το θάνατο του βρέφους της Ίριδας 6 μηνών σόκαρε
Στοιχείο – «κλειδί», το πανάκι του παιδιού που βρέθηκε στην κούνια του. Τα εγκληματολογικά εργαστήρια έδειξαν ότι η στάμπα πάνω του δεν ήταν αίμα από το τραύμα στο στόμα του αλλά διάσπαρτες οροαιματηρές κηλίδες, δηλαδή υγρό από πνεύμονες μαζί με αίμα, που προκλήθηκαν από έντονη πνευμονορραγία, που σημαίνει απλά πνευμονικό οίδημα από ασφυξία.
Την εικόνα αυτή ολοκληρώνει και το μήνυμα που έστειλε η κατηγορούμενη στον τότε σύζυγό της σχετικά με το πανάκι της Ίριδας που κρατούσε πάντα στον ύπνο της.
Ρούλα Πισπιρίγκου:Στείλε μου το τηλέφωνο της Τσιόλα (ιατροδικαστής που νεκροτόμησε το βρέφος στην Πάτρα). Θέλω να μου δώσει το πανάκι της μπέμπας πίσω.
Ρούλα Πισπιρίγκου:Είδα ένα όνειρο ότι κάτι έκαναν στο πανάκι και θέλω να το πάρω.
Πέρα όμως από αυτό το εύρημα, οι επιστήμονες εντόπισαν και στον εγκέφαλο του βρέφους αιμορραγικές διηθήσεις, συμβατές με υποξία. Υπάρχουν και ηπατικές αλλοιώσεις επίσης συμβατές με υποξία στην Ίριδα και τη Μαλένα.
Αυτή η έλλειψη οξυγόνου, εφόσον δε συνδέεται με δηλητηρίαση ή παθολογικά αίτια, προκλήθηκε από ασφυκτικό θάνατο.