Survivor spoiler 23/06: Μαζική σκούπα! Τέλος οι Σπύρος Μαρτίκας, Σταυρούλα Χρυσαειδή και Νίκος Γιάννης!

June 23, 2022

Survivor spoiler 23/06: Στην τελική του ευθεία έχει μπει εδώ και αρκετό καιρό το Survivor 5 αφού σε μια εβδομάδα από σήμερα οι παίκτες θα έχουν αποχαιρετήσει τον Άγιο Δομίνικο και θα ετοιμάζονται για την επιστροφή τους στην Ελλάδα. Είτε αυτοί έχουν αποχωρήσει από το παιχνίδι, είτε θα είναι φιναλίστ.

Διαφ.

Και αυτό διότι την Τρίτη 05 Ιουλίου θα διεξαχθεί ο μεγάλος ημιτελικός του Survivor 5, κάτι που σημαίνει πως η τελική τεράδα θα πρέπει να έχει επιστρέψει στην Ελλάδα τρεις με τέσσερις μέρες πριν. Επομένως το Survivor τελείωσε. Αλλά τι είπαμε; Τελική τερδάδα. Και πόσους παίκτες μετράμε μια εβδομάδα πριν το φινάλε; ΕΠΤΑ.

if (width < 1024+1) //Εμφάνιση μέχρι { }

Καταζητείται ο Τζέιμς Καφετζής του Survivor: Τον ψάχνουν στο πλαίσιο του αυτοφώρου!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Καταζητείται ο Τζέιμς Καφετζής του Survivor: Τον ψάχνουν στο πλαίσιο του αυτοφώρου!


Survivor spoiler 23/06: Μαζική σκούπα! Τέλος οι Σπύρος Μαρτίκας, Σταυρούλα Χρυσαειδή και Μαίη Εμμανουηλίδου!

Τι σημαίνει αυτό; Πως πέρα από την αποχώρηση της εβδομάδας, όπου υποψήφιοι είναι οι Σπύρος Μαρτίκας, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Μαίη Εμμανουηλίδου και Σταυρούλα Χρυσαειδή, θα αποχωρήσουν ακόμα 2 την επόμενη εβδομάδα. Και όπως βλέπεπε από τον τίτλο, οι δύο από τους τέσσερις τωρινούς υποψήφιους θα αποχωρήσουν, διότι φαντάζουν και οι πιο αδύναμοι παίκτες στις ψηφοφορίες.

Θα μας πείτε μα πως γίνεται να λες αδύναμο στις ψηφοφορίες τον Σπύρο Μαρτίκα. Πως; Διότι στην τελευταία ψηφοφορία ήταν πίσω και από τον Στάθη Σχίζα και από την Ασημίνα Χατζηανδρέου, ενώ θεωρείται πως και σε κόντρα με τον Άρη Σοϊλέδη θα βγει δεύτερος. Επομένως πάμε για Σπύρο Μαρτίκα, Σταυρούλα Χρυσαειδή και Νίκο Γιάννη για αποχωρήσεις μέχρι την άλλη Πέμπτη; Θα επιβεβαιωθούμε ή όχι; Υπομονή λίγες μέρες ακόμα...


Πηγή