Ο Γενναίος Άνθρωπος Αντιμετωπίζει Την Αρκούδα Των 350 Κιλών Για Να Σώσει Τη Ζωή Του Αγαπημένου Του Pit Bull

July 16, 2022

Ο Γενναίος Άνθρωπος Αντιμετωπίζει Την Αρκούδα Των 350 Κιλών Για Να Σώσει Τη Ζωή Του Αγαπημένου Του Pit Bull

Διαφ.




Δεν υπάρχει τίποτα που δεν θα κάναμε για τους αγαπημένους μας γούνινοι φίλους, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θέτουμε τον εαυτό μας σε κίνδυνο.




Σίγουρα μπορούμε να πούμε ότι οι περισσότεροι από εμάς τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων δεν θα σκεφτόμασταν δύο φορές για να διακινδυνεύσουμε τη ζωή μας αν αυτό σήμαινε ότι το κατοικίδιό μας θα ήταν εντάξει. Τα κατοικίδια ζώα μας είναι σαν τα παιδιά μας- και αυτό δεν είναι απαραίτητα κάτι που οι άνθρωποι που δεν έχουν κατοικίδια ζώα μπορούν να καταλάβουν.

Έτσι, όταν ο αγαπημένος pitbull Buddy του Kaleb Benham ήρθε αντιμέτωπος με μια θυμωμένη αρκούδα, ο Kaleb έδρασε αμέσως για να σώσει το γλυκό του σκυλάκι.

Ήταν οι πρώτες ώρες της Ημέρας των Ευχαριστιών στην Καλιφόρνια, και ο Kaleb και ο Buddy έπαιζαν έξω όταν είδαν τη μαύρη αρκούδα. Ο Buddy είχε τρέξει μόνο λίγα μέτρα μακριά, αλλά μόλις η αρκούδα βγήκε από τα δένδρα, δεν υπήρχε χρόνος να αντιδράσει.

Ο Kaleb άκουσε μια δυνατή φωνή να βγαίνει από απόσταση, και το επόμενο λεπτό, μια μεγάλη μαύρη αρκούδα είχε αναδυθεί από το σκοτάδι και άρπαξε τον Buddy από το κεφάλι με το στόμα της.

Στη συνέχεια, η αρκούδα ξεκίνησε την προσπάθειά της να απομακρύνει τον Buddy από τον Kaleb, αλλά ο Kaleb δεν επρόκειτο να σταθεί δίπλα του και να παρακολουθήσει απλά να συμβαίνει.

Χωρίς δεύτερη σκέψη για τη ζωή του, ο Kaleb πλησίασε στην αρκούδα σε μια προσπάθεια του να σώζει τη ζωή του Buddy.

Εντελώς τρομοκρατημένος, ο Kaleb δεν είχε χρόνο να σκεφτεί ένα σχέδιο. Έτρεξε αμέσως στη μέση της φρικιαστικής επίθεσης, άρπαξε την αρκούδα από το λαιμό, και την χτύπησε στο πρόσωπο και το μάτι μέχρι που τελικά παραδόθηκε.



Σε αυτό το σημείο, ο Buddy είχε ήδη τραυματιστεί σοβαρά με βαθιές περικοπές και σημάδια δαγκώματος σε όλο το πρόσωπο και το κεφάλι του. Ο Kaleb ήξερε ότι αγωνιζόταν ενάντια στο χρόνο και πήγε το αγόρι κατευθείαν στο νοσοκομείο.

Ευτυχώς, ο Kaleb κατάφερε να κανονίσει βοήθεια έκτακτης ανάγκης για τον Buddy στο κτηνιατρικό νοσοκομείο Mother Lode, όπου του έγινε εκτεταμένη χειρουργική επέμβαση διάρκειας 3 1/2 ωρών για τη φροντίδα των φρικτών τραυματισμών. «Απλώς στάθηκα εκεί και παρακολούθησα μέσα από το παράθυρο για 3 1/2 ώρες», είπε ο Kaleb. Ο φίλος μου χρειάστηκε συνδετήρες, ράμματα και σωλήνες που εισήχθησαν στο κεφάλι του για να στραγγίσει το υγρό που συσσωρεύτηκε λόγω των τραυματισμών του.

Το πιο σημαντικό, ο Buddy αναρρώνει επί του παρόντος και ξεκουράζεται στο σπίτι. Εν τω μεταξύ, η αρκούδα φαίνεται να παραμονεύει για την οικογένεια έξω από το σπίτι τους και ο Kaleb πιστεύει ότι μπορεί να θέλει εκδίκηση.

Ευτυχώς, το μικρό σκυλί ήταν μαχητής και κατάφερε να περάσει από αυτή την δοκιμασία. Είναι τώρα στο δρόμο προς την ανάκαμψη και ο Kaleb δεν μπορεί παρά να προβληματιστεί για το πόσο διαφορετική θα μπορούσε να ήταν η κατάσταση.



Μιλώντας για την ανδρεία του στη διάσωση του Buddy, ο Kaleb εξήγησε ότι στο μυαλό του, πραγματικά δεν είχε άλλη επιλογή. Ο φίλος του είναι απίστευτα ξεχωριστός για αυτόν και θα έκανε οτιδήποτε για να φροντίσει αυτούς που είναι ξεχωριστοί για αυτόν.

«Αν ήταν το παιδί σου, τι θα έκανες; Αυτό είναι το παιδί μου και θα πέθαινα για το σκυλί μου.

Μπορούμε να καταλάβουμε εντελώς από πού προέρχεται ο Kaleb – αλλά αυτό δεν αναιρεί τη γενναιότητά του! Έχει αποδείξει στον Buddy πόσο πολύ τον αγαπά και είμαστε σίγουροι ότι ο δεσμός του ζευγαριού θα έχει ενισχυθεί ακόμη περισσότερο μετά την κοινή τους δοκιμασία.

Ευχόμαστε στον Buddy το καλύτερο με την ανάρρωσή του και ελπίζουμε ότι το ζευγάρι θα συνεχίσει να μην συναντά θυμωμένες αρκούδες!

Οι μαύρες αρκούδες είναι γρήγορες, θανατηφόρες και είναι γνωστό ότι κυνηγούν τους ανθρώπους.




Πηγή

Διαβάστε επίσης:

ΚΑΙΡΟΣ - Δημοφιλείς προγνώσεις

Καιρός Αθήνα Καιρός Θεσσαλονίκη Καιρός Λάρισα Καιρός Ιωάννινα
Καιρός Πάτρα Καιρός Πτολεμαΐδα Καιρός Τρίκαλα Καιρός Σέρρες
Καιρός Βόλος Καιρός Αγρίνιο Καιρός Ηράκλειο, Κρήτη Καιρός Πύργος
Όλες οι Πόλεις