Σκυλάκος Προσπαθεί Να “Μιλήσει” Στους Πυροσβέστες Ενώ Καίγεται Η Πεντέλη – Η Στιγμή Που Τρομαγμένα Πρόβατα Προσπαθούν Να Ξεφύγουν (vids)

July 20, 2022

Σκυλάκος Προσπαθεί Να “Μιλήσει” Στους Πυροσβέστες Ενώ Καίγεται Η Πεντέλη – Η Στιγμή Που Τρομαγμένα Πρόβατα Προσπαθούν Να Ξεφύγουν (vids)

Διαφ.




Φωτιά Πεντέλη : Η μεγάλη πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει από το απόγευμα της Τρίτης 19/7 έχει προκαλέσει την ανησυχία όλων και οι επίγειες δυνάμεις προσπαθούν να σώσουν όλα τα ζώα που βρίσκονται στην περιοχή τα οποία είναι αβοήθητα και τρομαγμένα από το μένος των φλογών.

Σε βίντεο του DEBATER μπορείτε να δείτε τη στιγμή όπου ένας πανέμορφος σκυλάκος προσπαθεί να βγει από το σπίτι στο οποίο βρίσκεται καθώς η φωτιά έχει πλησιάσει αρκετά.




Δείτε τη στιγμή που το λευκό σκυλάκι προσπαθεί να “μιλήσει” στους πυροσβέστες



Σε δεύτερο βίντεο το οποίο δημοσιεύει το DEBATER, θα δείτε τη στιγμή όπου προσπαθούν οι άνθρωποι της περιοχής να σώσουν πρόβατα τα οποία βρίσκονται σε στάνη και είναι χαμένα εξαιτίας του γεγονότος πως δεν καταλαβαίνουν τη συμβαίνει και φοβούνται!



Πολλοί είναι οι εθελοντές οι οποίοι προσπαθούν να βοηθήσουν τις αρχές στην κατάσβεση της φωτιάς και πολλά είναι τα ζώα τα οποία είναι τρομαγμένα!




Πηγή

Διαβάστε επίσης:

ΚΑΙΡΟΣ - Δημοφιλείς προγνώσεις

Καιρός Αθήνα Καιρός Θεσσαλονίκη Καιρός Λάρισα Καιρός Ιωάννινα
Καιρός Πάτρα Καιρός Πτολεμαΐδα Καιρός Τρίκαλα Καιρός Σέρρες
Καιρός Βόλος Καιρός Αγρίνιο Καιρός Ηράκλειο, Κρήτη Καιρός Πύργος
Όλες οι Πόλεις