Μωρό Γατάκι Βρέθηκε Στις Φωτιές Στην Ανθούσα: Αν Τα Καταφέρει, Θα Το Ήθελε Κάποιος;

July 21, 2022

Μωρό Γατάκι Βρέθηκε Στις Φωτιές Στην Ανθούσα: Αν Τα Καταφέρει, Θα Το Ήθελε Κάποιος;

Διαφ.




Ένας νεκρός άνθρωπος, αμέτρητα νεκρά ζώα, τραυματισμένοι άνθρωποι, αμέτρητα και πάλι τραυματισμένα ζώα, καμένα σπίτια και ατελείωτη στάχτη. Αυτός είναι ο πρώτος – πρόχειρος απολογισμός της μεγάλης πυρκαγιάς που ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης στην Νταού Πεντέλης και κατάκαψε το Ντράφι, τη Διώνη, την Παλλήνη, την Ανθούσα και την Παλαιά Πεντέλη. Η περιβαλλοντική καταστροφή ανυπολόγιστη.




Τα ζώα και πάλι τα μεγάλα θύματα. Κάποια κατάφεραν να σωθούν. Αυτά ήταν τα τυχερά. Κάποια άλλα δεν κατάφεραν και πέθαναν με μαρτυρικό τρόπο. Κάποια άλλα δίνουν αγώνα να κρατηθούν στη ζωή. Όπως το γατάκι στις φωτογραφίες.

Το μικρούλι βρέθηκε στις φωτιές της Ανθούσας. Αφυδατωμένο, με πυρετό, με πηγμένο αίμα στο στόμα και δυσκολία στην αναπνοή. Μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο μετά από αγώνα εθελόντριας να το πιάσει. Του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και όλοι προσευχόμαστε να τα καταφέρει.



Αν τα καταφέρει, τουλάχιστον να μη γυρίσει στο δρόμο. Θα είναι ένας τυχερός survivor, έτοιμος για το καλύτερο-και μόνο σπίτι. Αν θέλει κάποιος να το υιοθετήσει ας στείλει μήνυμα στην εθελόντρια ???????? Akrivi Lefkaditi




Πηγή

Διαβάστε επίσης:

ΚΑΙΡΟΣ - Δημοφιλείς προγνώσεις

Καιρός Αθήνα Καιρός Θεσσαλονίκη Καιρός Λάρισα Καιρός Ιωάννινα
Καιρός Πάτρα Καιρός Πτολεμαΐδα Καιρός Τρίκαλα Καιρός Σέρρες
Καιρός Βόλος Καιρός Αγρίνιο Καιρός Ηράκλειο, Κρήτη Καιρός Πύργος
Όλες οι Πόλεις