Ράγισε Καρδιές Η Χριστίνα Τσάφου: Έτσι Αποχαιρέτησε τη Σούλα Αθανασιάδου-Η Ανάρτηση που Συγκίνησε

July 27, 2022

Ράγισε Καρδιές Η Χριστίνα Τσάφου: Έτσι Αποχαιρέτησε τη Σούλα Αθανασιάδου-Η Ανάρτηση που Συγκίνησε

Διαφ.




Χθες κυκλοφόρησε στα μέσα η είδηση για τον θάνατο της Σούλας Αθανασιάδου, η οποία έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Απρίλιο «αθόρυβα».




Ανάμεσα στους ηθοποιούς που αποχαιρέτησαν την τηλεοπτική Μάχη από τα «Εγκλήματα», ήταν και η Χριστίνα Τσάφου. Υπενθυμίζεται, ότι οι δυο τους είχαν συνεργαστεί, μεταξύ άλλων και στη σειρά «Θα βρεις τον δάσκαλό σου».

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Χριστίνα Τσάφου ανάρτησε μία φωτογραφία της Σούλας Αθανασιάδου και στη λεζάντα έγραψε: «Σούλα Αθανασιάδου… είχα την τιμή να την γνωρίσω και να δουλέψω μαζί της στο θέατρο Τέχνης, όπως και με τον σύζυγό της Γ. Δάνη. Μετά ήρθε και η τηλεοπτική συνεργασία μας.. Μια υπέροχη γυναίκα, μια σπουδαία συνάδελφος και φίλη! Καλό ταξίδι Σούλα μου…».

Δείτε την ανάρτησή της



Η είδηση για τον θάνατο της Σούλας Αθανασιάδου, ήρθε σχδεόν τρεις μήνες μετά την ημέρα που η ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 92 ετών, λίγες ημέρες μετά το Πάσχα.



Την είδηση είχε αναρτήσει στα social media, ο Σπύρος Μπιμπίλας, πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, έναν μήνα μετά τον θάνατό της, όταν το έμαθε και ο ίδιος. Παρόλα αυτά όπως είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας στο protothema.gr: «Είχαν συμπέσει πολλά άλλα θέματα» και γι’ αυτό η απώλειά της δεν κυκλοφόρησε στα μέσα ενημέρωσης.




Πηγή

Διαβάστε επίσης:

ΚΑΙΡΟΣ - Δημοφιλείς προγνώσεις

Καιρός Αθήνα Καιρός Θεσσαλονίκη Καιρός Λάρισα Καιρός Ιωάννινα
Καιρός Πάτρα Καιρός Πτολεμαΐδα Καιρός Τρίκαλα Καιρός Σέρρες
Καιρός Βόλος Καιρός Αγρίνιο Καιρός Ηράκλειο, Κρήτη Καιρός Πύργος
Όλες οι Πόλεις