Μακελειό σε νηπιαγωγείο στην Κίνα: Άγνωστος επιτέθηκε με μαχαίρι – Έσφαξε τρία άτομα και τραυμάτισε σοβαρά ακόμη έξι – Κόσμος

August 3, 2022

Άλλη μια επίθεση με μαχαίρι σε νηπιαγωγείο έλαβε χώρα στην Κίνα με τον τραγικό απολογισμό να είναι μέχρι στιγμής 3 νεκροί και 6 τραυματίες, χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για μικρά παιδιά ή για ενήλικους.

Διαφ.

Την είδηση μετέδωσε το AFP επικαλούμενο την Αστυνομία. Ένας άνδρας που φορούσε καπέλο και μάσκα εισέβαλε στο ιδιωτικό νηπιαγωγείο στην κομητεία Anfu περίπου στις 10:00 π.μ. Ο 48χρονος ύποπτος είναι ακόμη ελεύθερος.

if (width < 1024+1) //Εμφάνιση μέχρι { }

«Υπογράφω με το αίμα μου! Αν το δείτε να συμβαίνει αυτό, να με χτυπάνε...» - Η αποκάλυψη της Λιάνας Κανέλλη στη Ρούλα Κορομηλά

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

«Υπογράφω με το αίμα μου! Αν το δείτε να συμβαίνει αυτό, να με χτυπάνε...» - Η αποκάλυψη της Λιάνας Κανέλλη στη Ρούλα Κορομηλά


Αμερικανικές και Κινεζικές δυνάμεις σε Κόκκινο Συναγερμό: Η Κίνα ξεκινάει δοκιμές πυραύλων γύρω από την Ταϊβάν! Ολόκληρος ο πλανήτης με κομμένη την ανάσα μετά την άφιξη Πελόζι

Αμερικανικές και Κινεζικές δυνάμεις σε Κόκκινο Συναγερμό: Η Πρόεδρος της Βουλής των ΗΠΑ, Νάνσι Πελόζι, έγινε η πιο υψηλόβαθμη Αμερικανίδα πολιτικός που επισκέφθηκε την Ταϊβάν τα τελευταία 25 χρόνια, ωθώντας την Κίνα να ανακοινώσει δοκιμές πυραύλων και στρατιωτικές ασκήσεις γύρω από το νησί, κάτι που θα συνθέσει ένα σκηνικό αυξημένης έντασης στην περιοχή, τουλάχιστον το αμέσως επόμενο διάστημα.

Καταφθάνοντας στο αεροδρόμιο της Ταϊπέι το βράδυ της Τρίτης, η Νάνσι Πελόζι χαιρέτησε αξιωματούχους της Ταϊβάν, μεταξύ των οποίων ο υπουργός Εξωτερικών Τζόζεφ Γου, και πόζαρε για φωτογραφίες. Το πρωί της Τετάρτης σχεδιάζει να πραγματοποιήσει κοινή συνέντευξη Τύπου με τον πρόεδρο, Τσάι Ινγκ-γουέν.

Σε δηλώσεις αμέσως μετά την προσγείωση, η Πελόζι τόνισε ότι η επίσκεψή της «σε καμία περίπτωση δεν έρχεται σε αντίθεση με τη μακροχρόνια πολιτική των Ηνωμένων Πολιτειών» και ότι η Αμερική «συνεχίζει να αντιτίθεται στις μονομερείς προσπάθειες αλλαγής του status quo».

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

«Η επίσκεψη της αντιπροσωπείας του Κογκρέσου μας στην Ταϊβάν τιμά την ακλόνητη δέσμευση της Αμερικής να υποστηρίξει τη ζωντανή δημοκρατία της Ταϊβάν», ανέφερε χαρακτηριστικά σε δήλωσή της.

Η κυκλική πτήση της Πελόζι προς την Ταϊβάν δείχνει τη μεγάλη απειλή της Κίνας

Το Bloomberg αναφέρει πως η πορεία του αμερικανικού στρατιωτικού αεροπλάνου της Πελόζι προς την Ταϊβάν ήταν προσεκτικά σχεδιασμένη ώστε να αποφύγει τη Θάλασσα της Νότιας Κίνας, σε μια προσπάθεια της Ουάσιγκτον να μην προκαλέσει την περαιτέρω οργή του Πεκίνου και επιπλέον ανεπιθύμητες συνέπειες.

Τα στοιχεία παρακολούθησης πτήσεων δείχνουν ότι το αεροσκάφος που μετέφερε την Πελόζι, το οποίο προσγειώθηκε στην Ταϊπέι λίγο πριν από τις 11 π.μ. τοπική ώρα, απέφυγε να πετάξει πάνω από την αμφισβητούμενη Θάλασσα της Νότιας Κίνας.

Αντί να ταξιδέψει βορειοανατολικά από την Κουάλα Λουμπούρ απευθείας από τη Θάλασσα της Νότιας Κίνας -ένα ταξίδι που θα έφερνε το αμερικανικό αεροσκάφος κοντά σε κινεζικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις που χτίστηκαν σε νησίδες και υφάλους, όπως τα νησιά Spratly, που ανακτήθηκαν από την Κίνα-, το αεροπλάνο της Πελόζι πέταξε νοτιοανατολικά πάνω από την Ινδονησία, πριν στρίψει βόρεια και μετά ανατολικά των Φιλιππίνων, σύμφωνα με εικόνες που παρέχονται από το Flightradar24.


Πηγή