Πανικός σε λούνα παρκ στη Γερμανία: Συγκρούστηκαν δύο τρενάκια – Δεκάδες τραυματίες στη «Legoland» – Κόσμος

August 11, 2022

Δύο τρενάκια λούνα παρκ συγκρούστηκαν μεταξύ τους στο θεματικό πάρκο της Legoland στη νότια Γερμανία, τραυματίζοντας τουλάχιστον 34 άτομα, δύο εκ των οποίων σοβαρά. Ειδικότερα, ένα τρένο φρέναρε δυνατά με αποτέλεσμα το άλλο να πέσει πάνω του στο πάρκο στο Guenzburg, μετέδωσε το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων dpa.

Διαφ.

Τρία ελικόπτερα έσπευσαν στο σημείο ενώ άμεσα κλήθηκαν να βοηθήσουν οι υπηρεσίες πυροσβεστικής και διάσωσης. Σημειώνεται, ότι την περασμένη εβδομάδα μια γυναίκα έχασε τη ζωή της σε δυστύχημα με τρενάκι στη Γερμανία, σε λούνα παρκ στο Klotten.

if (width < 1024+1) //Εμφάνιση μέχρι { }

Θυμάστε τον Άρη Μπακόπουλο από την «Νταντά»; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα 17 χρόνια μετά το τέλος της σειράς

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Θυμάστε τον Άρη Μπακόπουλο από την «Νταντά»; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα 17 χρόνια μετά το τέλος της σειράς


Η 57χρονη γυναίκα έπεσε έξω από το τρενάκι του λούνα παρκ την ώρα που αυτό κινούνταν και κατέληξε από τα τραύματά της. Τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί. Εκπρόσωπος της Legoland δήλωσε ότι τα τρενάκια εκκενώθηκαν και πως όλοι οι διασώστες στη Legoland παραμένουν σε υπηρεσία και ότι το πάρκο θα παραμείνει ανοιχτό προς το παρόν.

Τραγικός θάνατος 5χρονης προσφυγοπούλας στον Έβρο: Το κοριτσάκι «έφυγε» μετά από τσίμπημα σκορπιού

Τραγικό θάνατο βρήκε από δάγκωμα σκορπιού 5χρονο κορίτσι σε νησίδα του Έβρου. Πρόσφυγες που παραμένουν εγκλωβισμένοι στο σημείο από τις 14 Ιουλίου του 2022, έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες του νεκρού παιδιού που, σύμφωνα με πληροφορίες, παραμένει άταφο.

The Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες - Greek Council for Refugees and HumanRights360 are jointly calling Greek...

PGRpdiBzdHlsZT0iIiBjbGFzcz0ibWFpbl9iYW5uZXIiPgoJCQk8ZGl2IGlkPSJFTkdBR0VZQV9XSURHRVRfMTYzMDEwIj48L2Rpdj4NCjxzY3JpcHQgZGF0YS1jZmFzeW5jPSJmYWxzZSI+DQooZnVuY3Rpb24oRSxuLEcsQSxnLFksYSl7RVsnRW5nYWdleWFPYmplY3QnXT1nO0VbZ109RVtnXXx8ZnVuY3Rpb24oKXsgKEVbZ10ucT1FW2ddLnF8fFtdKS5wdXNoKGFyZ3VtZW50cyl9LEVbZ10ubD0xKm5ldyBEYXRlKCk7WT1uLmNyZWF0ZUVsZW1lbnQoRyksIGE9bi5nZXRFbGVtZW50c0J5VGFnTmFtZShHKVswXTtZLmFzeW5jPTE7WS5zcmM9QTthLnBhcmVudE5vZGUuaW5zZXJ0QmVmb3JlKFksYSl9KSh3aW5kb3csZG9jdW1lbnQsJ3NjcmlwdCcsJy8vd2lkZ2V0LmVuZ2FnZXlhLmNvbS9lbmdhZ2V5YV9sb2FkZXIuanMnLCdfX2VuZ1dpZGdldCcpOw0KX19lbmdXaWRnZXQoJ2NyZWF0ZVdpZGdldCcsDQp7d3dlaTonRU5HQUdFWUFfV0lER0VUXzE2MzAxMCcscHViaWQ6MTgwMTYxLHdlYmlkOjE2NTIzOSx3aWQ6MTYzMDEwfSk7DQo8L3NjcmlwdD4JCQk8L2Rpdj4=
Posted by Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες - Greek Council for Refugees on Tuesday, August 9, 2022

Δείτε επίσης: Θρήνος στις Ένοπλες Δυνάμεις: Πέθανε ξαφνικά εν ώρα υπηρεσίας αντιπλοίαρχος του ΓΕΝ

Σύμφωνα με την «Εφημερίδα των Συντακτών» που επικαλείται πρόσφυγες που παραμένουον εγκλωβισμένοι στη νησίδα, κοντά στο χωριό Κισσάρι του Έβρου, σκορπιός τσίμπησε και ένα δεύτερο κορίτσι, εννέα χρόνων, που βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση με πυρετό και εμετούς.

Συνταρακτικό είναι το ηχητικό μήνυμα που έστειλε στην «Εφ.Συν.» η Μπαϊντά Α., 28 χρονών από τη Συρία, λίγη ώρα αφότου πέθανε το μικρό κορίτσι. «Ζητάω βοήθεια, όλοι μου λένε ότι είναι δύσκολο. Τι δυσκολία έχει να σωθούν άνθρωποι; Ποια είναι η δυσκολία;

Μας σκοτώνουν στη Συρία, στην Τουρκία, σ'αυτό το νησί στην Ελλάδα, σε κάθε μέρος του κόσμου. Τι φταίμε; Το κορίτσι πέθανε γιατί κανείς δεν ακούει τη φωνή μας και την αδελφή της τη σκότωσε σκορπιός. Τι θα απογίνουμε; Ισως το πρωί να έχουμε όλοι πεθάνει.

Το νησί είναι γεμάτο φίδια, σκορπιούς, έντομα και δεν ξέρω τι άλλο... Εκλιπαρώ, εκλιπαρώ. Ζούμε μια επίγεια κόλαση, σας ορκίζομαι οτι είναι επίγεια κολαση και κανείς δε μπορεί να μας βοηθήσει», λέει μεταξύ άλλων η Μπαϊντά Α., 28 χρόνων από τη Συρία μιλώντας στην «Εφ.Συν».


Πηγή