Οργή στη Θεσσαλονίκη: Γιαγιά χτύπησε με μπαστούνι αδέσποτο σκυλάκι που κοιμόταν – Συγκλονίζουν οι κραυγές πόνου του (video)

August 12, 2022

Σοκ και αντιδράσεις έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο ένα βίντεο που έρχεται από τη Θεσσαλονίκη και που δείχνει μια ηλικιωμένη να πετάει το μπαστούνι της σε ένα σκύλο που κοιμόταν στο πεζοδρόμιο προκειμένου να τον διώξει από το σημείο.

Διαφ.

Δείτε επίσης: Φρίκη στη Σαλαμίνα με ασύλληπτη κτηνωδία: Τεμάχισε γάτα στη μέση του δρόμου – Στο όχημά του βρέθηκε κι άλλο νεκρό ζώο!

if (width < 1024+1) //Εμφάνιση μέχρι { }

Θυμάστε τον Άρη Μπακόπουλο από την «Νταντά»; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα 17 χρόνια μετά το τέλος της σειράς

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Θυμάστε τον Άρη Μπακόπουλο από την «Νταντά»; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα 17 χρόνια μετά το τέλος της σειράς


Η ηλικιωμένη βαδίζει με δυσκολία και πλησιάζει το ανυποψίαστο ζώο έξω από μια μάντρα σπιτιού. Στη συνέχεια πετάει το μπαστούνι της πάνω στο ζώο, το οποίο ακούγεται να βγάζει μια κραυγή πόνου και τρέχει να απομακρυνθεί έντρομο.

Η απαράδεκτη αυτή ενέργεια, όπως αναφέρει το thesstoday.gr προκάλεσε πλήθος αρνητικών αντιδράσεων από πολίτες και φιλοζωικές οργανώσεις, οι οποίοι ζητούσαν στα σχόλια ο μάρτυρας να καταθέσει μήνυση στην αστυνομία, προκειμένου να τιμωρηθεί η ηλικιωμένη για την πράξη της.

Κάτοικος της περιοχής κατήγγειλε το βίαιο περιστατικό στο Α.Τ. Λαγκαδά και σε βάρος της 75χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ευζωίας ζώων συντροφιάς ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

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

Σάλος με νέα κτηνωδία καταμεσής του δρόμου: Άλογο άμαξας κατέρρευσε και ο οδηγός άρχισε να το χτυπάει άσχημα – Έξαλλοι οι περαστικοί

Ένα εξαντλημένο άλογο άμαξας κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της ώρας αιχμής στο Μανχάταν, με τον οδηγό του να το χτυπάει επανειλημμένα για να σηκωθεί και τους περαστικούς να εξαγριώνονται με το θέαμα.

«Σήκω! Σήκω! Σήκω! Έλα, σήκω», πρόσταξε ο οδηγός το ζώο χτυπώντας το στην 9η Λεωφόρο, με το άλογο να έχει καταρρεύσει και να βρίσκεται στην άσφαλτο μη μπορώντας να σηκωθεί.

Ο κόσμος ενοχλήθηκε από το μαστίγωμα, με έναν περαστικό να λέει στον οδηγό της άμαξας: «Κι αν σε χτυπήσω έτσι, αδερφέ;», ενώ μια γυναίκα τον παρακαλούσε: «σταμάτα να το χτυπάς». «Προσπαθώ να τον σηκώσω, εντάξει», απάντησε ο οδηγός, καθώς χτυπούσε το άτυχο ζώο. Το άλογο στη συνέχεια ξάπλωσε στο πλάι και ακούμπησε το κεφάλι του στο δρόμο, καθώς ο οδηγός αφαιρούσε την άμαξα του με τη βοήθεια ενός πεζού.


Πηγή