Φρίκη στη Λαμία: 75χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα – Τα σκάγια τον βρήκαν στα πλευρά

August 17, 2022

Σοβαρά τραυματισμένος αλλά εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Λαμίας ένας 75χρονος ο οποίος το πρωί της Τετάρτης (17/8) αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα.

Διαφ.

Δείτε επίσης: Άγριο έγκλημα στην Άρτα: Το χρονικό του φονικού και οι τέσσερις σφαίρες στον πεθερό που πήγε να σώσει την κόρη του (video)

if (width < 1024+1) //Εμφάνιση μέχρι { }

Θυμάστε τη Μάρθα από το «Τατουάζ»; Δείτε πώς είναι σήμερα - Το οικογενειακό δράμα και το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησαν

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Θυμάστε τη Μάρθα από το «Τατουάζ»; Δείτε πώς είναι σήμερα - Το οικογενειακό δράμα και το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησαν


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο ηλικιωμένος που ήταν μόνος στο σπίτι, λίγο πριν τις 10:00 το πρωί, πήρε την καραμπίνα και αυτοπυροβολήθηκε.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα οι γείτονες του οι οποίοι άκουσαν τον πυροβολισμό και τον βρήκαν μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Οι γείτονες κάλεσαν το ΕΚΑΒ και προσπάθησαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Φρίκη στη Λαμία: 75χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα – Τα σκάγια τον βρήκαν στα πλευρά
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

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

Τα σκάγια σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες βρήκαν τον 75χρονο στα πλευρά, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά, χωρίς όμως όπως τουλάχιστον φαίνεται μέχρι τώρα να κινδυνεύει η ζωή του.

Μεσσήνη: Τα πρώτα λόγια της 49χρονης μετά την επίθεση με ακουαφόρτε από τον πρώην σύζυγό της - «Αυτή τη στιγμή είμαι σε...» (video)

Η 49χρονη που δέχθηκε επίθεση με ακουαφόρτε από τον πρώην σύζυγό της στη Μεσσήνη, μίλησε για πρώτη φορά μετά το τραγικό συμβάν, με την ίδια να βρίσκεται στο νοσοκομείο.

«Να μη συμβεί σε καμία γυναίκα αυτό. Αυτή τη στιγμή είμαι σε πολύ κακή κατάσταση. Θα τα καταφέρω», είπε η άτυχη γυναίκα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Νωρίτερα, ο πρώην σύζυγός της (είχαν χωρίσει το 2015) που ομολόγησε την πράξη του, είπε προανακριτικά πως έκανε την επίθεση για… οικονομικούς λόγους. «Είχε κάνει μεγάλα οικονομικά ανοίγματα. Χρωστούσε παντού. Ζήταγε συνέχεια λεφτά από εμένα. Θόλωσα και το έκανα, αλλά έχω μετανιώσει», φέρεται να είπε ο δράστης.

Αναφορικά με το καυστικό υγρό προέκυψε ότι είναι ακουαφόρτε (υδροχλωρικό οξύ), το οποίο ο 50χρονος προμηθεύτηκε από σούπερ μάρκετ της περιοχής. Η 49χρονη παραμένει νοσηλευόμενη στο νοσοκομείο Καλαμάτας, διατρέχοντας κίνδυνο για το δεξί της μάτι και είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να μεταφερθεί σε πιο εξειδικευμένο νοσοκομείο.

Μεσσήνη: «Είχε βρει μια πετσέτα και σκούπιζε το καυστικό υγρό... Την βρήκα να κλαίει» - Σοκάρει ο εργοδότης της 49χρονης (Video)

Σοκ έχει προκαλέσει μια ακόμα υπόθεση έμφυλης βίας, αυτή τη φορά στη Μεσσήνη, με θύμα μια 49χρονη γυναίκα. Η γυναίκα, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Καλαμάτας, κινδυνεύει σύμφωνα με τους γιατρούς να χάσει το μάτι της από επίθεση με υδροχλωρικό οξύ που δέχτηκε από τον πρώην σύντροφό της.

Ο εργοδότης της άτυχης 49χρονης ήταν ο πρώτος που εντόπισε την γυναίκα, όταν έφτασε στο κατάστημά του και βρήκε την υπάλληλο του σε άσχημη κατάσταση.

«Είχε βρει μια πετσέτα και σκούπιζε το καυστικό υγρό... Την βρήκα να κλαίει»

«Εγώ έφτασα μετά από μερικά λεπτά και έτρεξα αμέσως να την βοηθήσω, ο δράστης είχε φύγει. Ηταν σε άσχημη κατάσταση. Είχε ανοίξει το μαγαζί, είχε βρει μια πετσέτα και προσπαθούσε να σκουπίσει το υγρό από το πρόσωπό της. Εκλαιγε πολύ!

Πήρα τηλέφωνο την Αστυνομία να τους ενημερώσω για την επίθεση που δέχτηκε η υπάλληλος και στην συνέχεια ήρθε και ο πατέρας μου που με βοήθησε να την μεταφέρουμε με το αυτοκίνητο μας στο νοσοκομείο. Δεν μου είχε πει ποτέ ότι απειλούταν από κάποιον ή είχε κάποιο πρόβλημα» είπε στο protothema.gr.

Μάλιστα ο ίδιος ο ιδιοκτήτης μας περιγράφει τι συνέβη στην 49χρονη πολύτεκνη μητέρα και πως η ατυχία της ήταν να φτάσει πρώτη στο κατάστημα.


Πηγή