Στο Survivor All Star η Ασημίνα Χαυζηανδρέου; Η φωτογραφία που μαρτυρά την αλήθεια

August 23, 2022

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου “βάζει φωτιές” με το κορμί της όσο βρίσκεται στις παραλίες των νησιών κάνοντας τις διακοπές της. Όμως, “άναψε” ακόμα μεγαλύτερες “φωτιές” με την δήλωσή της σε ερώτηση του κοινού για την συμμετοχή της στο Survivor All Star.

Διαφ.

Πιο συγκεκριμένα, οι ακόλουθοί της την ρώτησαν αν θα βρίσκεται εκείνη την επόμενη σεζόν, με την ίδια να απαντάει πως θα το ήθελε πολύ, ωστόσο δεν είναι στο χέρι της, εφόσον αποφασίζει η παραγωγή. Έτσι, άφησε στον αέρα το τι θα συμβεί και απλώς δήλωσε την επιθυμία της να ξαναγωνιστεί πλάι στους καλύτερους.


VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Μετά από 9 χρόνια άφησε τον ΣΚΑΙ για τον Alpha – Αυτός θα είναι στο πλευρό της Καινούργιου


Η απάντηση της Ασημίνας Χατζηανδρέου για την συμμετοχή της στο Survivor All Star

«Θέλω πολύ να βρίσκομαι στο all star και να ανταγωνίζομαι τους καλύτερους, αυτό όμως είναι στο χέρι της παραγωγής, εκείνη αποφασίζει ποιους και τι!!!», έγραψε χαρακτηριστικά, αφήνοντας υπονοούμενα.

Στη συνέχεια, βέβαια ρωτήθηκε και για τα άτομα με τα οποία έχει κρατήσει επαφή και για να απαντήσει έφτιαξε ένα κολάζ με τις φωτογραφίες τους, χωρίς να πει πολλά πολλά.

«Σηκωνόμουν κι έβλεπα..»

Ήταν μία από τις πιο δυνατές παίκτριες του διαγωνισμού, και συζητήθηκε αρκετά και όσο ήταν στο Survivor, αλλά και όταν επέστρεψε, εξαιτίας της σχέσης της και της διαφοράς ηλικίας της με τον Χρήστο Δάντη. Ο λόγος για την Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία έδωσε μία πολύ αποκαλυπτική συνέντευξη στο Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού και μίλησε για το τι δυσκόλεψε περισσότερο με τη συμμετοχή της στο Survivor.

Τελειώνοντας το Survivor, τι είναι αυτό που άφησε στη ψυχή σου αυτή η εμπειρία;

Βγαίνοντας λοιπόν αντιλήφθηκα ότι κάποια πράγματα που είχα ως δεδομένα, έπρεπε τελικά να πασχίσω για αυτά για να τα αποκτήσω. Μου έμαθε λοιπόν την πειθαρχία, τη στέρηση και το σεβασμό απέναντι σε απλά πράγματα της ζωής.

Γνωρίσαμε την αληθινή Ασημίνα μέσα στο παιχνίδι;

Ήμουν μόνο ο εαυτός μου σε αυτό το παιχνίδι. Μετά από ένα σημείο ξεχνούσα ότι μας τραβάνε και κάμερες. Έκλαιγα, θύμωνα, χαιρόμουν, άφηνα τον εαυτό μου να είναι αληθινός και νομίζω ότι αυτό εκτίμησε κι ο κόσμος.

Η πιο δύσκολη στιγμή σου μέσα στο παιχνίδι ποια ήταν;

Η πιο δύσκολη στιγμή μου στο παιχνίδι ήταν την περίοδο που πεινάγαμε πολύ οι μαχητές κι ήθελα να τα παρατήσω, σηκωνόμουν κι έβλεπα μαυρίλες, δεν άντεχα αυτήν τη ζαλάδα, αυτή την πείνα. Νομίζω ότι εκεί πέρασα πολύ δύσκολα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: