Θρίλερ στην Κόρινθο: Τραγωδία με 6χρονο κοριτσάκι που πνίγηκε

August 23, 2022

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η επίσκεψη στην παραλία μιας εξάχρονης, η οποία συνοδευόταν από τον πατέρα της. Η βουτιά της έμελλε να είναι η τελευταία, με τον άτυχο πατέρα να αντικρίζει πνιγμένη την κόρη του, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα korinthostv.gr.

Διαφ.

Ειδικότερα, το κοριτσάκι μπήκε στη θάλασσα για βουτιά και, υπό αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, πνίγηκε. Άμεσα ενημερώθηκε ασθενοφόρο όπου έσπευσε στο σημείο με δύο διασώστες.

if (width < 1024+1) //Εμφάνιση μέχρι { }

«Πρόσεξε να μην του άρεσε τόσο ώστε να το κυκλοφορήσει στα περίπτερα»: Όταν Κανάκης και Ράδιο Αρβύλα «απαντούσαν» στις απορίες γυναικών για βιντεοσκόπηση ερωτικών συνευρέσεων

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

«Πρόσεξε να μην του άρεσε τόσο ώστε να το κυκλοφορήσει στα περίπτερα»: Όταν Κανάκης και Ράδιο Αρβύλα «απαντούσαν» στις απορίες γυναικών για βιντεοσκόπηση ερωτικών συνευρέσεων


Παράλληλα, διαβάστε εδώ για την καταγγελία σε ινστιτούτο ομορφιάς στη Θεσσαλονίκη.

 Θρίλερ στην Κόρινθο: Τραγωδία με 6χρονο κοριτσάκι που πνίγηκε
Πηγή Εικόνας: Βασίλης Παπαδόπουλος/Eurokinissi

Οι ίδιοι έκαναν ό,τι είναι δυνατόν για να το επαναφέρουν στη ζωή. Στη συνέχεια, μετέφεραν το εξάχρονο κοριτσάκι στο Νοσοκομείο Κορίνθου όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό της.

Οι γονείς της εξάχρονης έδωσαν καταθέσεις στο λιμεναρχείο Iσθμίας όπου έχει αναλάβει και την προανάκριση.

PGRpdiBzdHlsZT0iIiBjbGFzcz0ibWFpbl9iYW5uZXIiPgoJCQk8ZGl2IGlkPSJFTkdBR0VZQV9XSURHRVRfMTYzMDEwIj48L2Rpdj4NCjxzY3JpcHQgZGF0YS1jZmFzeW5jPSJmYWxzZSI+DQooZnVuY3Rpb24oRSxuLEcsQSxnLFksYSl7RVsnRW5nYWdleWFPYmplY3QnXT1nO0VbZ109RVtnXXx8ZnVuY3Rpb24oKXsgKEVbZ10ucT1FW2ddLnF8fFtdKS5wdXNoKGFyZ3VtZW50cyl9LEVbZ10ubD0xKm5ldyBEYXRlKCk7WT1uLmNyZWF0ZUVsZW1lbnQoRyksIGE9bi5nZXRFbGVtZW50c0J5VGFnTmFtZShHKVswXTtZLmFzeW5jPTE7WS5zcmM9QTthLnBhcmVudE5vZGUuaW5zZXJ0QmVmb3JlKFksYSl9KSh3aW5kb3csZG9jdW1lbnQsJ3NjcmlwdCcsJy8vd2lkZ2V0LmVuZ2FnZXlhLmNvbS9lbmdhZ2V5YV9sb2FkZXIuanMnLCdfX2VuZ1dpZGdldCcpOw0KX19lbmdXaWRnZXQoJ2NyZWF0ZVdpZGdldCcsDQp7d3dlaTonRU5HQUdFWUFfV0lER0VUXzE2MzAxMCcscHViaWQ6MTgwMTYxLHdlYmlkOjE2NTIzOSx3aWQ6MTYzMDEwfSk7DQo8L3NjcmlwdD4JCQk8L2Rpdj4=

Καταιγίδα στην Αττική: Συναγερμός στην Πυροσβεστική για αυτοκίνητο που «έμεινε» στην Καλυφτάκη - Επέβαινε τετραμελής οικογένεια

Το πιο σημαντικό από αυτά ήταν όταν ένα αυτοκίνητο με μια τετραμελή οικογένεια ακινητοποιήθηκε λόγω μηχανικής βλάβης λίγο μετά τη γέφυρα Καλυφτάκη, προκαλώντας την επέμβαση της Πυροσβεστικής.

Άμεσα απομακρύνθηκαν από το σημείο η μητέρα και τα παιδιά. Μέχρι αυτή την ώρα η πυροσβεστική έχει δεχθεί πάνω από 20 κλήσεις από περιοχές της Αττικής.

«Καμπανάκι» Αρναούτογλου για την απότομη αλλαγή του καιρού: Οι δύο περιοχές θα πληγούν κυρίως και οι κίνδυνοι που παραμονεύουν

«Καμπανάκι» για τις πυρόπληκτες περιοχές και όχι μόνο έκρουσε ο παρουσιαστής καιρού της ΕΡΤ3, Σάκης Αρναούτογλου με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Facebook.

Όπως σημειώνει «πέρα από τα αιφνίδια πλημμυρικά φαινόμενα, κίνδυνος υπάρχει και από τους ανέμους που συνήθως συνοδεύουν τις καταιγίδες, ενώ δεν αποκλείεται οι συνθήκες να είναι ευνοϊκές ακόμα και για το σχηματισμό σιφώνων!».

Δείτε επίσης: Καιρός σήμερα 22/8: Φθινοπωρινό το σκηνικό! Πέφτει η θερμοκρασία με βροχές και καταιγίδες - Προειδοποίηση Κλέαρχου Μαρουσάκη (Video)

Aναλυτικά η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου:

«Φίλες και φίλοι!

Και τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία θέλουν αρκετές περιοχές της χώρας (στεριά, ακόμα και νησιά και κυρίως οι Σποράδες, η Αττική αλλά δυστυχώς και οι πυρόπληκτες περιοχές) να δέχονται έντονα καιρικά φαινόμενα κι αυτό κατά διαστήματα (όχι όλη την ημέρα) από σήμερα και μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη, ίσως και πιο τοπικά και την Παρασκευή!

Με αυτά τα δεδομένα, πέρα από τα αιφνίδια πλημμυρικά φαινόμενα, κίνδυνος υπάρχει και από τους ανέμους που συνήθως συνοδεύουν τις καταιγίδες, ενώ δεν αποκλείεται οι συνθήκες να είναι ευνοϊκές ακόμα και για το σχηματισμό σιφώνων! Σε κάθε περίπτωση και για καλό και για κακό, κατά την ταπεινή μου άποψη θεωρώ πως είναι αναγκαία η επαγρύπνηση αλλά και η λήψη στοιχειωδών μέτρων προφύλαξης!

Ραντεβού για λεπτομέρειες στο δελτίο καιρού της ΕΡΤ3, που θα μεταδίδεται προς το παρόν καθημερινά στις 16:30!

Με εκτίμηση, Σάκης Αρναούτογλου».

Φίλες και φίλοι!
Και τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία θέλουν αρκετές περιοχές της χώρας (στεριά, ακόμα και νησιά και...

Posted by Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou on Monday, August 22, 2022