Καιρός: Σφοδρή καταιγίδα στο κέντρο της Αθήνας! Πού θα χτυπήσει τις επόμενες ώρες η κακοκαιρία – Οι περιοχές SOS για πλημμύρες (Video)

August 25, 2022

Καιρός: Συναγερμό στην Πολιτική προστασία έχουν σημάνει οι τελευταίες προβλέψεις της ΕΜΥ για περαιτέρω κλιμάκωση της κακοκαιρίας, ενώ ενεργοποιήθηκε και το 112, μέσω του οποίου εστάλη μήνυμα στους κατοίκους και παραθεριστές, κυρίως σε παραθαλάσσιες περιοχές της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας και των νησιών του Βορείου Αιγαίου, καθώς αναμένονται πολύ ισχυρές καταιγίδες, ραγδαία φαινόμενα και με υψηλό όγκο βροχής, σύμφωνα με τα προγνωστικά των μετεωρολόγων Σάκη Αρναούτογλου και Κλέαρχου Μαρουσάκη για τον καιρό

Διαφ.

Η κακοκαιρία που έχει ξεκινήσει από την Τρίτη, συνεχίζεται και σήμερα σε όλη τη χώρα, με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων να θέλουν εξασθένηση των φαινομένων, κυρίως στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα από το απόγευμα της Παρασκευής.

if (width < 1024+1) //Εμφάνιση μέχρι { }

Μητέρα για πρώτη φορά η Γαία Μερκούρη; Όλη η αλήθεια για την εγκυμοσύνη της κοπέλας του Άγγελου Λάτσιου!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Μητέρα για πρώτη φορά η Γαία Μερκούρη; Όλη η αλήθεια για την εγκυμοσύνη της κοπέλας του Άγγελου Λάτσιου!


Έντονη βροχόπτωση βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στην Αθήνα, ενώ η Πυροσβεστική βρίσκεται σε πλήρη επιφυλακή για να αντιμετωπίσει προβλήματα που ενδέχεται να προκαλέσει η κακοκαιρία.

Προσοχή σε δύο περιοχές για πλημμύρες

Σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr για σήμερα, Πέμπτη (25/8), τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού κατά τη διάρκεια της Πέμπτης θα είναι:

  • Βροχές και καταιγίδες τόσο σε ηπειρωτικά όσο και σε νησιωτικά τμήματα του Ιονίου και του Αιγαίου.
  • Τα φαινόμενα κατά τόπους σε τμήματα της Αν. Στερεάς και της Πελοποννήσου θα είναι έντονα και είναι πιθανό να σημειωθούν σημαντικά ύψη βροχής και πιθανώς πλημμυρικά επεισόδια.
  • Οι καταιγίδες τοπικά σε τμήματα της Κ. και Αν. Μακεδονίας είναι πιθανό να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις μικρού μεγέθους.


Πηγή