Πνιγμός 6χρονης στην Κόρινθο: «Έτρωγε ξύλο – Να ανοίξουν στόματα…» – Η μαρτυρία φίλης της μητέρας του παιδιού «καίει» τον πατέρα (video)

August 27, 2022

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις της γειτόνισσας για τον πατέρα της 6χρονης Αμέλιας, που ανασύρθηκε νεκρή κάτω από την καρίνα μιας βάρκας στη θαλάσσια περιοχή Καλαμάκι Κορίνθου. Ο πατέρας δήλωνε ότι το παιδί του γλίστρησε μέσα από το σωσίβιο και χάθηκε στο βυθό, ενώ ο ίδιος δε μπορούσε να βουτήξει, καθώς υποφέρει από άσθμα.

Διαφ.

Την ώρα που οι αρχές συνεχίζουν πυρετοδώς τις έρευνες, πολλές λεπτομέρειες για την σχέση του με το παιδί αλλά και με την γυναίκα του έρχονται στο φως. Συγκεκριμένα, εντύπωση προκαλούν οι μαρτυρίες ότι ο άνδρας έβαζε το παιδί στο μηχανάκι του χωρίς κράνος στο πίσω κάθισμα του οχήματος, ενώ την ίδια ώρα φουντώνουν και οι φήμες για έντονα ξεσπάσματα ανάμεσα στο ζευγάρι.

if (width < 1024+1) //Εμφάνιση μέχρι { }

Ποιες δραχμές; Αν έχετε 2ευρα ή μονόλεπτα στο σπίτι σας παρατηρήστε τα καλά - Μπορεί να αξίζουν χιλιάδες ευρώ

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Ποιες δραχμές; Αν έχετε 2ευρα ή μονόλεπτα στο σπίτι σας παρατηρήστε τα καλά - Μπορεί να αξίζουν χιλιάδες ευρώ


Η μαρτυρία φίλης που «καίει» τον πατέρα της 6χρονης

«Έλεγε πάρα πολλά ότι δεν ήταν καλά μαζί του, ότι δεν περίμενε να το κάνει αυτό, καθότανε και έπινε. Την προηγουμένη μέρα είχαν πάει σε μια βάφτιση και καθόταν και έπινε. Ήταν σε άθλια κατάσταση. Της δώσανε ηρεμιστικά και δεν την είχαν πιάσει… Έλεγε γιατί, γιατί το παιδάκι μου… Τι έφταιξε το παιδάκι μου, γιατί το έκανε αυτό στο παιδάκι μου και δεν το έκανε σε εμένα», λέει φίλη της μητέρας της εξάχρονης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Και συνεχίζει: «Έφυγε ένα αγγελούδι ας βοηθήσουμε τη μητέρα. Πρέπει να ανοίξουν τα στόματα, να μιλήσουν εκεί πέρα στο χωριό. Ότι είχε περάσει άθλιες καταστάσεις. Ότι έτρωγε ξύλο. Δεν είχε ούτε ρεύμα. Το γάλα του παιδιού πήγαινε και το ζέσταινε στη γειτόνισσα».

Πνιγμός 6χρονης στην Κόρινθο: «Την ανέβαζε στη μηχανή χωρίς κράνος» - Αποκαλύψεις Γιώργου Καλλιακμάνη για τον πατέρα της Αμέλιας

Στον βαθμό αντίληψης του πατέρα της 6χρονης Αμέλιας που πνίγηκε στην Κόρινθο, αναφέρθηκε για μια ακόμη φορά ο Γιώργος Καλλιακμάνης, Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, δίνοντας και νέα στοιχεία για την καθημερινότητα της οικογένειας.

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

Στο μεταξύ, οι έρευνες των Αρχών για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει ολόκληρη την Ελλάδα συνεχίζονται ενώ σήμερα αναμένεται να γίνει και η κηδεία της 6χρονης, στην Αλβανία, από την οποία θα λείπει ο πατέρας, εξαιτίας των περιοριστικών όρων που του επιβλήθηκαν.

Την ανέβαζε στη μηχανή χωρίς κράνος

Το βαθμό αντίληψης του πατέρα σχολίασε, όπως προαβαφέραμε για μία ακόμη φορά, ο Γιώργος Καλλιακμάνης. Όπως είπε, ανέβαζε συχνά το παιδί πάνω στη μηχανή χωρίς κράνος και άλλα προστατευτικά μέσα σε διαδρομές χιλιομέτρων, σύμφωνα με τις μαρτυρίες της τοπικής κοινωνίας.

Μπορεί να γίνω κακός σε κάποιους που ακούνε, γιατί το κάνουν πολλοί, αλλά αυτή η ενέργεια χαρακτηρίζεται από ευήθεια, είπε ο κ. Καλλιακμάνης, επισημαίνοντας ότι ένα 6χρονο παιδί δεν μπορεί να προστατεύσει τον εαυτό του, δεν ξέρει καν πώς να κρατηθεί πάνω σε μια μηχανή, είπε μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Εξήγησε ότι η προσωπικότητα του κατηγορουμένου, έχει μεγάλη σημασία και συνεκτιμάται μαζί με τα ευρήματα και τις μαρτυρίες μιας υπόθεσης.


Πηγή