Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (31/8)

August 31, 2022

Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Τετάρτη 31/8! Tο Athensmagazine.gr σας φέρνει καθημερινά στο φως τα θέματα της ειδησεογραφίας, όπως αναδεικνύονται στον Ελληνικό Τύπο από την εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα Mega».

Διαφ.

Ενώ, στο 7ο κύμα του κορωνοϊού που έρχεται το χειμώνα αναφέρθηκε ο Διευθυντής στη Β’ ΜΕΘ στο Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος, με τον Ιούλιο και τον Αύγουστο να κλείνει με περίπου 2.000 νεκρούς.

if (width < 1024+1) //Εμφάνιση μέχρι { }

Έκοψαν την «καλημέρα» για μια γυναίκα: Σφάχτηκαν Κωνσταντίνος Αργυρός - Πάνος Μουζουράκης!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Έκοψαν την «καλημέρα» για μια γυναίκα: Σφάχτηκαν Κωνσταντίνος Αργυρός - Πάνος Μουζουράκης!


Καιρός σήμερα 31/8: Ηλιοφάνεια με αστάθεια το μεσημέρι! Που θα πέσουν βροχές και καταιγίδες - Προειδοποίηση Σάκη Αρναούτογλου και Κλέαρχου Μαρουσάκη (Video)

Καιρός σήμερα 31/8: Τοπικές βροχές και καταιγίδες αναμένονται σήμερα Τετάρτη 31 Αυγούστου, κυρίως από το μεσημέρι, οι οποίες θα επηρεάσουν και την Αττική, με τους Σάκη Αρναούτογλου και Κλέαρχο Μαρουσάκη να προειδοποιούν για την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων. Παράλληλα, διαβάστε εδώ την εκτίμηση των μετεωρολόγων για τον καιρό του φθινοπώρου στην Ελλάδα.

Ίσως και μπόρες στην Αττική μετά το μεσημέρι της Τετάρτης - Η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου

Καθώς συνεχίζεται ο άστατος καιρός τις επόμενες ώρες και μέρες σε συγκεκριμένες-βέβαια-περιοχές ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ 3 Σάκης Αρναούτογλου ανέλυσε τα καιρικά φαινόμενα των επόμενων ημερών.

Ειδικότερα, από το πρωί της Τετάρτης θα έχουμε αστάθεια στην ΒΑ Ελλάδα μέχρι και τις Σποράδες και την Εύβοια θα έχουμε τοπικά φαινόμενα και στην υπόλοιπη χώρα θα έχουμε ηλιοφάνεια.

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

Όμως από το μεσημέρι και μετά τα φαινόμενα θα ενταθούν στις ηπειρωτικές περιοχές. Αναμένονται μάλιστα μπόρες και καταιγίδες ίσως και στην Λέσβο και την Χίο και σε ορεινές περιοχές της Κρήτης.

Το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν, ενώ η θερμοκρασία το μεσημέρι αναμένεται στην ηπειρωτική χώρα στους 32 – 33 βαθμούς.

Στην Αττική το πρωί θα έχουμε ηλιοφάνεια αλλά από το μεσημέρι και μετά ίσως έχουμε έντονη αστάθεια. Η θερμοκρασία από 22 έως 33 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη τοπικές συννεφιές από το πρωί, ενώ η αστάθεια θα υποχωρήσει από το βράδυ. Η θερμοκρασία από 22 έως 32 βαθμούς.

Την Πέμπτη η αστάθεια θα περιοριστεί με τα φαινόμενα να εντοπίζονται σε ορεινές περιοχές της χώρας. Η θερμοκρασία κατά μέσο όρο στους 30 βαθμούς.

Την Παρασκευή θα έχουμε έντονες βροχές σε Μακεδονία και Θράκη με την θερμοκρασία να κυμαίνεται στους 29 στα βόρεια και στους 30 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά.

Το Σάββατο υποχωρεί ακόμη περισσότερο η αστάθεια, ενώ την Κυριακή ο καιρός θα είναι ακόμη καλύτερος με ηλιοφάνεια παντού και ενίσχυση των βοριάδων και την θερμοκρασία στους 32 -33 βαθμούς.

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Καλές καιρικές συνθήκες σήμερα

Με καλές καιρικές συνθήκες ξεκινάει και η σημερινή μέρα στη χώρα μας. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Αναλυτική πρόγνωση του καιρού ανα περιοχή από την ΕΜΥ για σήμερα Τετάρτη 31 Αυγούστου

Πιο συγκεκριμένα, η πρόγνωση του καιρού αναφέρει πως το τελευταίο 24ωρο του Αυγούστου, αναμένονται αραιές νεφώσεις που σταδιακά θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές, αρχικά στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας, οι οποίες από το μεσημέρι θα επεκταθούν ακόμη και σε περιοχές χαμηλού υψομέτρου. Επίσης, θα κάνουν την εμφάνισή τους στα ορεινά της Κρήτης και ενδεχομένως σε νησιά του Ιονίου και του Ανατολικού Αιγαίου.

Καταιγίδες θα εκδηλωθούν από το μεσημέρι της Τετάρτης, ενώ χαλαζοπτώσεις θα σημειωθούν κατά κύριο λόγο το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά ηπειρωτικά. Επίσης, οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες.

Αττική

  • Καιρός: Αρχικά γενικά αίθριος, βαθμιαία όμως θα αναπτυχθούν νεφώσεις και τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες.
  • Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 21 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

  • Καιρός: Λίγες νεφώσεις που από τις προμεσημβρινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ.
  • Άνεμοι: Βόρειοι-βορειοδυτικοί 2 με 4 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

  • Καιρός: Παροδικές νεφώσεις με τοπικούς όμβρους και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες.
  • Άνεμοι: Βόρειοι 3 με 4 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 17 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

  • Καιρός: Λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα, οπότε θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.
  • Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο το απόγευμα τοπικά έως 5 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Ανατολική Πελοπόννησος

  • Καιρός: Παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα.
  • Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 19 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

  • Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες, με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά της Κρήτης.
  • Άνεμοι: Δυτικοί-βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου - Δωδεκάνησα

  • Καιρός: Γενικά αίθριος και μόνο στα βόρεια θα υπάρχουν παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών ή μεμονωμένων καταιγίδων.
  • Άνεμοι: Βόρειοι-βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Εύβοια

  • Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων.
  • Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα νότια τοπικά έως 5 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.


Πηγή