Πόλεμος στην Ουκρανία: Εφιαλτική προειδοποίηση από τη Μόσχα – «Μαζέψτε τους Ουκρανούς! Η ραδιενέργεια δε χρειάζεται βίζα για να έρθει στην Ευρώπη!» (photo-video) – Κόσμος

September 2, 2022

Πόλεμος στην Ουκρανία: Κάλεσμα στη Δύση να «μαζέψει» το καθεστώς του Κιέβου, το οποίο εδώ και βδομάδες βομβαρδίζει το πυρηνικό εργοστάσιο της Ζαπορίζια, με κίνδυνο ολικής πυρηνικής καταστροφής, απηύθυνε η εκπρόσωπος Τύπου του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα.

Διαφ.

Η Ζαχάροβα μετά και τη σημερινή πρωτοφανή αμφίβια απόβαση που επιχείρησε το καθεστώς του Κιέβου, την ώρα που βρίσκονταν εκεί οι επιθεωρητές του Διεθνούς Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας, δήλωσε πως η «ραδιενέργεια» που θα απελευθερωθεί από ένα ενδεχόμενο ατύχημα «δεν θα έχει διαβατήριο».

Τα Μερομήνια μίλησαν: Αυτό τον μήνα θα «πνιγεί» στο χιόνι η Ελλάδα! Ποιες πόλεις θα δουν άσπρες μέρες;

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Τα Μερομήνια μίλησαν: Αυτό τον μήνα θα «πνιγεί» στο χιόνι η Ελλάδα! Ποιες πόλεις θα δουν άσπρες μέρες;

«Μπορώ να δω ότι η ΕΕ είναι πλέον απασχολημένη με μια πιο σημαντική απόφαση – εάν θα εκδώσει ή όχι βίζα στους Ρώσους. Αλλά η ακτινοβολία δεν έχει διαβατήριο. Δεν χρειάζεται βίζα για να διασχίσει τα σύνορα. Αν συμβεί κάτι στο Zaporozhye, δεν θα αφορά βίζες, διαβατήρια ή σύνορα.

Για κάποιο ακατανόητο λόγο, η Ευρωπαϊκή Ένωση δείχνει ελάχιστη ανησυχία για αυτό το θέμα. Τα φιλελεύθερα ευρωπαϊκά καθεστώτα έχουν λάβει πολλές αυτοκαταστροφικές και αυτοκτονικές αποφάσεις. Ίσως αυτό είναι άλλο ένα νόμισμα στον κουμπαρά», είπε η Ζαχάροβα.

«Η στάση που τηρούν οι δυτικές χώρες και η Γραμματεία του ΟΗΕ είναι απίστευτη. Όταν ρωτήθηκαν ευθέως ποιος βομβαρδίζει τον πυρηνικό σταθμό ηλεκτροπαραγωγής του Zaporozhye, λένε ότι δεν γνωρίζουν, δεν έχουν άποψη για αυτό», πρόσθεσε.

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

«Τι τους εμποδίζει να αποκαλούν τα πράγματα με το όνομά τους και να παρατηρήσουν ότι οι οβίδες πετούν από την πλευρά που ελέγχεται από το καθεστώς του Κιέβου; Μπορούν να πουν την κατεύθυνση του ανέμου; Εάν μπορούν, θα πρέπει επίσης να μπορούν να πουν από πού προέρχεται ο βομβαρδισμός. Τι συνέβη? Γιατί ξαφνικά ξεχνούν;» αναρωτήθηκε η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: