Φιλιππίδης – Νίνου: «Ο Πέτρος με εγκατέλειψε, μου πέταξε 1000€ να ζήσω και μένει με μια φίλη του γιου μας» (Vid)

September 13, 2022

Φιλιππίδης – Νίνου: «Ο Πέτρος με εγκατέλειψε, μου πέταξε 1000€ να ζήσω και μένει με μια φίλη του γιου μας» (Vid)

Διαφ.

Συνεχίζεται η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Ο δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης κάθεται στο εδώλιο του μικτού ορκωτού δικαστηρίου για έναν βιασμό και δύο απόπειρες. Εδώ και αρκετές μέρες καταθέτει η Ελπίδα Νίνου.

Η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη βρίσκεται στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή. Μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσή της, ανέβηκε ενώπιον του δικαστηρίου ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών διατηρούσε πολύ καλές σχέσεις με την Ελπίδα Νίνου.

Ο ίδιος επέμεινε στον ισχυρισμό του ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε εγκαταλείψει το σπίτι του και διέμενε μαζί με μία φίλη του γιου του, Δημήτρη. Η Ελπίδα Νίνου είχε διαψεύσει κατά το παρελθόν κάτι τέτοιο.

Όπως αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ του ALPHA, ο Σπύρος Μπιμπίλας κατέθεσε ότι κατά το παρελθόν η Ελπίδα Νίνου τον είχε πάρει στο τηλέφωνο και του είπε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης την εγκατέλειψε. Σε εκείνη την τηλεφωνική συνομιλία, η σύζυγος του ηθοποιού είπε στον πρόεδρο του ΣΕΗ ότι «μου πέταξε 1.000 ευρώ στο πρόσωπο και μου είπε με αυτά θα ζήσεις τώρα».

Σύμφωνα με πληροφορίες του καναλιού η Ελπίδα Νίνου και ο Σπύρου Μπιμπίλας δεν μιλούν πλέον. Οι σχέσεις τους διαταράχθηκαν λόγω διαφωνίας σχετικά με την κατάθεση του προέδρου του ΣΕΗ στο δικαστήριο.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: