Κατακραυγή στην Καγιά για το bullying: Η ομορφότερη παίκτρια που πέρασε ποτέ από το GNTM ξετρέλανε τους τηλεθεατές

September 20, 2022

Κατακραυγή στην Καγιά για το bullying: Η ομορφότερη παίκτρια που πέρασε ποτέ από το GNTM ξετρέλανε τους τηλεθεατές

Διαφ.

GNTM 5: Η Βίκυ Καγιά και η Σοφία Χατζηπαντέλη είναι οι δύο γυναίκες κριτές του φετινού παιχνιδιού. Η 26χρονη Σοφία είναι μοντέλο με πολύ εκκεντρική παρουσία ενώ η Βίκυ Καγιά, η βασίλισσα της μόδας και της πόζας συχνά σχολιάζεται για τον τρόπο που μιλάει στα νέα κορίτσια. Η Βίκυ Καγιά έχει ξεκαθαρίσει πως δεν της αρέσουν οι άκομψες λεπτομέρειες, τα τατουάζ, το υπερβολικό μακιγιάζ και τα μεγάλα νύχια σε ένα κάστινκ.

Το bullying που δέχθηκε η 18χρονη παίκτρια

Από τις φορές που η Βίκυ Καγιά υπήρξε σκληρή όσο δεν πάει με τις διαγωνιζόμενες, ήταν αυτή απέναντι στη 18χρονη Έλενα, στην πρεμιέρα του GNTM 5.

Παρόλο που το νεαρό κορίτσι είναι -κατά κοινή ομολογία- πανέμορφο, σε βαθμό μάλιστα που αποθεώθηκε από τον Γιώργο Καράβα και τον Τάσο Σωφρονίου, η Καγιά δε φάνηκε να… συγκινείται από την παρουσία της στο πλατό. Τόσο η Βίκυ Καγιά όσο και η Σοφία Χατζηπαντελή μοιάζουν να είχαν το ρόλο του κακού αστυνομικού και φαίνεται να ενοχλήθηκαν από το διαρκές χαμόγελο ικανοποίησης που έδειχνε η Έλενα, η οποία γνώριζε πως ήταν μία από τις ομορφότερες κοπέλες που πέρασαν ποτέ από το ριάλιτι. Δεν έμοιαζε, ωστόσο, να έχει το άστρο top model.

Η Βίκυ Καγιά δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να κάνει λόγο για «μέση της γιαγιάς» και όταν βγήκε με μαγιό, την ρώτησε ευθέως και με ύφος σχεδόν αγενές:

«Γιατί φοράς τόση βάση, γιατί έχεις βαφτεί τόσο πολύ; Έχεις βάλει αντηλιακή με χρώμα, έχεις κάνει τα φρύδια, έχεις βάλει κραγιόν…Έχεις βαφτεί full on. Στα κάστινγκ δε βαφόμαστε». Η Έλενα παρόλα αυτά πέρασε την οντισιόν με 4 «ναι», δηλαδή τόσο η Χατζηπαντελή όσο και η Καγιά της έδωσαν το πράσινο φως και μάλιστα με θετικά στο τέλος σχόλια…


Πηγή

Διαβάστε επίσης: