Κλειστοί δρόμοι και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα (4/10) στην Αθήνα: Πού απαγορεύεται έως και αύριο (5/10) η στάση & η στάθμευση

October 4, 2022

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και κλειστούς δρόμους φέρνει η εκδήλωση της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση στον Νέο Κόσμο. Ενώ, το μετρό της Αθήνας φτάνει στην ολοκλήρωσή του για την μπλε γραμμή, τουλάχιστον ως προς την επέκταση μέχρι τον Πειραιά, ο οποίος θα συνδέεται με το αεροδρόμιο από το λιμάνι μέσα σε μόλις 55 λεπτά.

Διαφ.

Η εκδήλωση θα έχει διάρκεια από σήμερα Τρίτη έως και αύριο, Τετάρτη και θα βρίσκονται σε ισχύ έκτακτε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σύμφωνα μ την αναοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. Παράλληλα σταδιακά θα κλείνουν οι δρόμοι της γύρω περιοχής.

if (width < 1024+1) //Εμφάνιση μέχρι { }

Χωρις ψεύτικα χείλη και με άλλη μύτη: Έτσι ήταν η  Νίκη Ηλιοπούλου του Love Island πριν τις πλαστικές

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Χωρις ψεύτικα χείλη και με άλλη μύτη: Έτσι ήταν η Νίκη Ηλιοπούλου του Love Island πριν τις πλαστικές


Πού θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Θα πραγματοποιηθεί απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων, καθώς και σταδιακή και προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας αυτών, κατά το χρονικό διάστημα από την 07:00 ώρα της Τρίτης 04/10/2022 έως και την 06:00 ώρα της Τετάρτης 5/10/2022, στις κατωτέρω οδούς περιοχής Δήμου Αθηναίων:

  • Ευρυδάμαντος , στο τμήμα της μεταξύ των οδών Πύρρας και Χελ Ντράιχ, ρεύμα κυκλοφορίας προς Σύνταγμα και στο τμήμα της μεταξύ των οδών Λαγουμιτζή και Πύρρας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Ν. Σμύρνη.
  • Λεοντίου , στο τμήμα της μεταξύ της οδού Σφιγγός και της βοηθητικής οδού της Λ. Συγγρού (παράδρομος).
  • Βοηθητική οδός Λ. Συγγρού (παράδρομος) , στο τμήμα της μεταξύ των οδών Λεοντίου και Λαγουμιτζή.
  • Γαλαξία , στο τμήμα της μεταξύ της οδού Σφιγγός και της βοηθητικής οδού της Λ. Συγγρού (παράδρομος).

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και κλειστοί δρόμοι
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ δίνει συστάσεις στους οδηγούς να για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να αποφύγουν την κίνησή τους, στις παραπάνω οδούς και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.


Πηγή