«Την ημέρα που εξέτασα τις 2 εκθέσεις…": Ο ιατροδικαστής που επικοινώνησε η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τις φυλακές "σπάει" τη σιωπή του (video)

October 7, 2022

Ο ιατροδικαστής Θεσσαλίας, κ. Χρήστος Κραββαρίτης, ο άνθρωπος με τον οποίο επικοινώνησε η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τις φυλακές δύο φορές, έδωσε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στο T-live.

Διαφ.

Η πρώτη επικοινωνία που είχε με την 33χρονη, διά μέσω των δικηγόρων της, ήταν ανήμερα της σύλληψής της, στα τέλη του περασμένου Μαρτίου. Τότε, της είχε πει ότι δεν έβλεπε πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας.

if (width < 1024+1) //Εμφάνιση μέχρι { }

Είπε την αλήθεια η Κατερίνα Ζαρίφη: «Με ζόρισε ο Νίκος Μουτσινάς - Ήταν μεγάλο τραύμα...»

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Είπε την αλήθεια η Κατερίνα Ζαρίφη: «Με ζόρισε ο Νίκος Μουτσινάς - Ήταν μεγάλο τραύμα...»


Η δεύτερη έγινε ενώ η 33χρονη ήταν προσωρινά κρατούμενη.

«Την ημέρα που εξέτασα τις 2 ιατροδικαστικές εκθέσεις των κοριτσιών ήταν η ημέρα που συνελήφθη η 33χρονη» ανέφερε ο κ. Κραββαρίτης.

«Όταν διάβασα τους ιατροδικαστικούς φακέλους της Μαλένας και της Ίριδας κατά σύμπτωση μου τηλεφώνησε η κατηγορουμένη. Της είπα ότι δεν χρειάζεται τεχνικός σύμβουλος γιατί εφόσον οι συνάδελφοι εμμείνουν σε αυτές τις εκθέσεις, νομίζω ότι όλα τα ευρήματα συγκλείνουν σε ένα παθολογικό αποτέλεσμα και δεν υπάρχει κανένας λόγος να πληρώνει κάποιους ανθρώπους με αυτή την ιδιότητα» συνέχισε ο ιατροδικαστής μιλώντας στον Alpha. Την ίδια στιγμή, η νομική υπεράσπιση της κατηγορουμένης έκανε μηνυτήρια αναφορά για τη διαρροή και δημοσιότητα της εισαγγελικής πρότασης και του βουλεύματος.

H δεύτερη επικοινωνία με τη Ρούλα Πισπιρίγκου

«Έναν μήνα μετά τον εγκλεισμό της ενώ ήταν προσωρινά κρατούμενη, με ρώτησε για την κεταμίνη. Ήθελε κάποιες πληροφορίες. Ήταν καλοκαίρι, νομίζω Ιούλιος» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χρήστος Κραββαρίτης, ο οποίος δεν θέλησε να πει περισσότερα λόγω προσωπικών δεδομένων.

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

Δικηγορικό μπρα ντε φερ: Τι απαντά ο Όθων Παπαδόπουλος στον συνήγορο της Πισπιρίγκου, Αλέξη Κούγια (video)

Απάντηση έδωσε ο Όθων Παπαδόπουλος στο πρόσφατο δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Αλέξης Κούγιας και το οποίο ήταν σε μια εντελώς διαφορετική γραμμή από τα προηγούμενα.

Ο πρώην συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου μιλώντας στις Αλήθειες με τη Ζήνα είπε: “Ό,τι έχω πει στα δελτία τύπου ισχύει μέχρι και σήμερα.

Η θέση μου είναι πάρα πολύ απλή και ξεκάθαρη. Ό,τι είναι μηνύσημο θα καταμηνυθεί. Ό,τι είναι ελεγκτέο από το πειθαρχικό συμβούλιο του δικηγορικού συλλόγου θα αναφέρεται και θα υποβάλλεται σε γνώση των αρμοδίων οργάνων

Όποιος δυσφημεί με οποιοδήποτε τρόπο την προσωπικότητά μου, θα έχει να αντιμετωπίσει τις νόμιμες ενέργειες που θα ακολουθήσω. Το ζήτημα αν τηρώ αυτά για τα οποία έχω προειδοποιήσει ή όχι νομίζω ότι έχει διαφανεί με τις ενέργειες που έχω κάνει αυτή την εβδομάδα”.

Αναφερόμενος στο περιεχόμενο του τελευταίου δελτίου τύπου που εξέδωσε ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε: “Πραγματικά δεν έχει τη συνέχεια από τα προηγούμενα δελτία τύπου που έχουν προηγηθεί, μέσα στα οποία βρίσκω χαρακτηρισμούς , κατηγορίες , συκοφαντικές διαδόσεις , αναφορές και διάφορα άλλα συμβάντα τα οποία πραγματικά με εξέπληξαν, με έφεραν σε δύσκολη θέση και με οδήγησαν στην τελική απόφαση να στραφώ για πρώτη φορά δικαστικά εναντίον ενός συναδέλφου ,υποβάλλοντας σχετική μήνυση ενώπιον του κυρίου εισαγγελέα. Δεν έχω τίποτα άλλο να προσθέσω, ισχύουν όλα όσα έχω συμπεριλάβει στα δελτία τύπου μέχρι σήμερα”.

Δείτε το απόσπασμα:


Πηγή