Βιασμός 12χpονης στον Κολωνό: Αναμένεται ένταλμα σύλληψης της σuζύγοu τοu 53χpονου! Φέρεται να εμπλέκεται και γνωστός επιχειρηματίας στην υπόθεση (Video)

October 13, 2022

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις τις τελευταίες ώρες στην υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης από τον Κολωνό. Σύμφωνα με πληροφορίες, εντός της ημέρας αναμένεται η σύλληψη της συζύγου του 53χρονου κατηγορούμενου, με τις κατηγορίες του χρηματισμού και της υπόθαλψης εγκληματία.

Διαφ.

Ηδη από χθες το βράδυ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, έκαναν λόγο για επικείμενη σύλληψη προσώπου από το περιβάλλον του 53χρονου βιαστή. Παράλληλα, όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο γιος του 53χρονου, που είναι προφυλακισμένος για την αποτρόπαια αυτή υπόθεση, είναι δημοσιογράφος και δουλεύει ως διπλωματικός συντάκτης σε μεγάλη εφημερίδα. Ή τουλάχιστον δούλευε μέχρι χθες, Τετάρτη, καθώς του ανακοινώθηκε με… άκομψο τρόπο πως απομακρύνεται από τη θέση του. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιος του 53χρονου αναμένεται να καταγγείλει το εν λόγω περιστατικό στην ΕΣΗΕΑ.

if (width >= 769) //Εμφάνιση από { //////document.write(Base64.decode('PGRpdiBzdHlsZT0iIiBjbGFzcz0idGV4dC1jZW50ZXIiPgoJCQk8ZGl2IGlkPSJzYXNfODAyNjgiPjwvZGl2Pg0KPHNjcmlwdCB0eXBlPSJhcHBsaWNhdGlvbi9qYXZhc2NyaXB0Ij4NCiAgICBzYXMuY21kLnB1c2goZnVuY3Rpb24oKSB7DQogICAgICAgIHNhcy5yZW5kZXIoIjgwMjY4Iik7ICAvLyBGb3JtYXQgOiBJbiBSZWFkICgxeDEpIDF4MQ0KICAgIH0pOw0KPC9zY3JpcHQ+CQkJPC9kaXY+')); }

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, ανέφεραν πως έγινε προσπάθεια συγκάλυψης της τρομερής αυτής υπόθεσης. Και προκειμένου να επιτευχθεί αυτό υπήρχαν επικοινωνίες της μητέρας της 12χρονης, με άτομο από το περιβάλλον του 53χρονου, την σύζυγό του δηλαδή.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά την επίσημη καταγγελία στις 3 Σεπτεμβρίου, από την μητέρα της ανήλικης -η οποία πιέστηκε από τους θείους του κοριτσιού να πάει στην ΕΛ.ΑΣ.- οι αστυνομικοί στο πλαίσιο της άρσης τηλεφωνικού απορρήτου άκουγαν συνομιλίες «φωτιά», για την υπόθεση.

Κολωνός: Επιχειρηματίας φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση - Αναμένεται η σύλληψή του

Ένα νέο πρόσωπο ετοιμάζεται να συλληφθεί από ώρα σε ώρα για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό. Πρόκειται για επιχειρηματία γνωστό στο κέντρο της Αθήνας.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μετάφερε το ρεπορτάζ στην εκπομπή «Super Κατερίνα». «Πρόκειται για ένα για ένα πρόσωπο, επιχειρηματίας δεν θα φωτογραφίσουμε καθόλου το επάγγελμα του, το γνωρίζουμε της περιοχής πάντως του κέντρου της Αθήνας. Ο οποίος είχε επαφές με τον 53χρονο φαίνεται να είχε καθημερινά επαφές με το 12χρονο κοριτσάκι.

Η αστυνομία έχει όλες τις πληροφορίες στα χέρια και της αστυνομίας όπως με πληροφορούν εμένα οι πηγές μου τώρα οι οποίες προέρχονται από τον κοριό της αστυνομίας τον τελευταίο μήνα.»


Πηγή

Διαβάστε επίσης:

ΚΑΙΡΟΣ - Δημοφιλείς προγνώσεις

Καιρός Αθήνα Καιρός Θεσσαλονίκη Καιρός Λάρισα Καιρός Ιωάννινα
Καιρός Πάτρα Καιρός Πτολεμαΐδα Καιρός Τρίκαλα Καιρός Σέρρες
Καιρός Βόλος Καιρός Αγρίνιο Καιρός Ηράκλειο, Κρήτη Καιρός Πύργος
Όλες οι Πόλεις