Ανατpοπή στον καιρό από τον Σάκη Αρναούτογλοu: «Καταιγισμός σε όλη την χώρα – Πιο δύσκολη μέρα θα είναι η…»

November 3, 2022

Ο Σάκης Αρναούτογλου φέρνει τη δική του ανατροπή για τον καιρό, συμφωνώντας με όσα αναφέρει στο έκτακτο δελτίο της η ΕΜΥ και τονίζοντας, ότι το σκηνικό αλλάζει πλήρως σε σύγκριση με την ηπιότητα, που υπάρχει τώρα.

Διαφ.

if (width < 768+1) //Εμφάνιση μέχρι { //////document.write(Base64.decode('PGRpdiBzdHlsZT0iIiBjbGFzcz0idGV4dC1jZW50ZXIiPgoJCQk8ZGl2IGlkPSJzYXNfODAyNjgiPjwvZGl2Pg0KPHNjcmlwdCB0eXBlPSJhcHBsaWNhdGlvbi9qYXZhc2NyaXB0Ij4NCiAgICBzYXMuY21kLnB1c2goZnVuY3Rpb24oKSB7DQogICAgICAgIHNhcy5yZW5kZXIoIjgwMjY4Iik7ICAvLyBGb3JtYXQgOiBJbiBSZWFkICgxeDEpIDF4MQ0KICAgIH0pOw0KPC9zY3JpcHQ+CQkJPC9kaXY+')); }

Όπως αναφέρει ο γνωστός μετεωρολόγος, το επόμενο 24ωρο ο καιρός θα παραμείνει μαλακός, ωστόσο από το βράδυ της Παρασκευής (4/11) θα αρχίσει να επιδεινώνεται από τα δυτικά, με τους ανέμους έως 5 μποφόρ και τη θερμοκρασία να φτάνει τους 26 βαθμούς.

Θυμάστε το κοριτσάκι που οι γονείς της την είχαν κλειδωμένη για χρόνια σε μια ντουλάπα και την βίαζαν; Δείτε πως είναι σήμερα!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Θυμάστε το κοριτσάκι που οι γονείς της την είχαν κλειδωμένη για χρόνια σε μια ντουλάπα και την βίαζαν; Δείτε πως είναι σήμερα!


Οι μπόρες, οι βροχές και οι καταιγίδες θα επεκταθούν σε όλη την χώρα, το Σαββατοκύριακο, με την Κυριακή (6/11) ως πιο επικίνδυνη μέρα, με τους ανέμους στα 8 μποφόρ και τη θερμοκρασία μέχρι την Τρίτη (8/11), όπου τα φαινόμενα θα φύγουν, να πέφτει στους 21 βαθμούς.

«Ταφόπλακα» από τα Μερομήνια πριν τα Χριστούγεννα - Το φαινόμενο που θα δούμε σε μεγάλο βαθμό μέσα στον Νοέμβρη

Μερομήνια: Οι παρατηρητές ξεκίνησαν το έργο τους από την 1η Αυγούστου και έχουμε ήδη τις πρώτες προβλέψεις μέχρι τον Φεβρουάριο του 2023, που μιλούν για έναν δύσκολο χειμώνα.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τον Θεοφάνη Χατζηγρίβα, ο οποίος είναι ένας από τους κορυφαίους αναλυτές των Μερομήνιων.

Ο Νοέμβριος θα είναι αρκετά ήπιος από πλευράς θερμοκρασιών από το 2ο δεκαήμερο και μετά. Ήπιος από πλευράς θερμοκρασίας, υψηλά τοπικά επίπεδα στα νότια και πλούσιος σε βροχές και καταιγίδες.

Από την άλλη πλευρά τον Δεκέμβριο θα υπάρχουν χαμηλές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα κυρίως το πρώτο και σχεδόν το τρίτο δεκαήμερο με χιονοπτώσεις στα πεδινά. Τα σκαμπανεβάσματα θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του Ιανουαρίου, με ψύχος να εμφανίζεται το 3ο δεκαήμερο, ενώ ο Φεβρουάριος προβλέπεται ανοιξιάτικος, αλλά με πολλές βροχές.

χιονια-αθηνα-κεντρο-μερομηνια-2-11


Πηγή