7χρονο κοριτσάκι δίνει μάχη με τον καρκίνο από 18 μηνών μωράκι και κέρδισε το στοίχημα της ζωής

November 13, 2022

7χρονο κοριτσάκι δίνει μάχη με τον καρκίνο από 18 μηνών μωράκι και κέρδισε το στοίχημα της ζωής

Διαφ.

Δύσκολα ξεκίνησε η ζωή της μικρής Breya Ward, η οποία σήμερα είναι 7 ετών. Η διάγνωση του καρκίνου στο τέταρτο στάδιο ήρθε όταν ήταν μόλις 18 μηνών και από τότε ξεκίνησε το πολύ δύσκολο και επίπονο ταξίδι της. Ευτυχώς, μετά από τόσα χρόνια κέρδισε το στοίχημα της ζωής και είναι έτοιμη να ζήσει σαν κανονικό παιδί.

Η Breya που ζει στο Colchester της Αγγλίας, διαγνώστηκε με νευροβλάστωμα σταδίου 4 σε ηλικία 18 μηνών. Η οικογένειά της με τη βοήθεια της κοινότητας, συγκέντρωσε 250.000 λίρες προκειμένου να μπορέσει να ταξιδέψει η μικρούλα στην Αμερική για να λάβει εξειδικευμένη θεραπεία.




Ακόμη και όταν πριν από τρία χρόνια η Breya τα πήγαινε καλύτερα, λόγω της σοβαρότητας του καρκίνου, οι γιατροί εξακολουθούσαν να της δίνουν μόνο 30% πιθανότητες επιβίωσης.

Η γενναία Breya, δεν το έβαλε κάτω όμως και την περασμένη εβδομάδα πήρε το πράσινο φως από τους γιατρούς της ότι είναι πλέον καλά!

Νίκησε τον καρκίνο και είναι έτοιμη να ξεκινήσει ξανά τη ζωής της χωρίς ταλαιπωρίες.

«Τώρα επιτέλους είμαι ευτυχισμένη γιατί το παιδί μου θα ζήσει πολύ και θα είναι χαρούμενο. Αυτή η εμπειρία μας συγκλόνισε αλλά με έκανε και να ωριμάσω. Η Breya μου απέδειξε ότι κυριολεκτικά όλα είναι δυνατά όταν δεν το βάζεις κάτω – πιστεύω ότι η θετική σκέψη παίζει τεράστιο ρόλο σε κάθε ανάρρωση» είπε η μητέρα της.




«Έχει τώρα την κανονική ζωή ενός επτάχρονου και τις καλύτερες προυποθέσεις για να ζήσει όμορφα» πρόσθεσε ακόμα.




Πηγή

Διαβάστε επίσης:

ΚΑΙΡΟΣ - Δημοφιλείς προγνώσεις

Καιρός Αθήνα Καιρός Θεσσαλονίκη Καιρός Λάρισα Καιρός Ιωάννινα
Καιρός Πάτρα Καιρός Πτολεμαΐδα Καιρός Τρίκαλα Καιρός Σέρρες
Καιρός Βόλος Καιρός Αγρίνιο Καιρός Ηράκλειο, Κρήτη Καιρός Πύργος
Όλες οι Πόλεις