Όλοι τον παραδέχτηκαν: Το πιο ευγενικό σημείωμα από κάτοικο της Κρήτης σε παρκαρισμένο αμάξι, κάνει το γύρο του διαδικτύου

August 3, 2023

Όλοι τον παραδέχτηκαν: Το πιο ευγενικό σημείωμα από κάτοικο της Κρήτης σε παρκαρισμένο αμάξι, κάνει το γύρο του διαδικτύου

Διαφ.

Κρήτη: Το πιο ευγενικό σημείωμα από ένα κάτοικο

Το πρόβλημα με τις θέσεις πάρκινγκ είναι διαχρονικό και δεν είναι λίγοι οι καυγάδες οδηγών για μια θέση πάρκινγκ. Ωστόσο, μια φωτογραφία από τα Χανιά που έγινε viral τις τελευταίες ώρες, δείχνει πως και η ευγένεια είναι μια καλή λύση αντί για τσακωμό.

Κατά καιρούς, έχουμε δει κατοίκους, καταστηματάρχες ή ακόμα και φύλακες να δεσμεύουν θέσεις στάθμευσης με όποιον τρόπο βρουν. Με καρέκλες, μεγάλες γλάστρες, ακόμα και έπιπλα.

Φυσικά, υπάρχουν και πιο… πολιτισμένοι τρόποι. Ένας αναγνώστης του zarpanews ανακάλυψε μια μέρα στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου του ένα σημείωμα, με το οποίο τον παρακαλούσαν… να μην ξαναπαρκάρει στη συγκεκριμένη θέση.

Από τη μια, ο δημόσιος χώρος στάθμευσης, αν δεν είναι ειδικά οριοθετημένος, ανήκει σε όλους. Από την άλλη, είναι αμέτρητες οι περιπτώσεις που οι κάτοικοι μιας περιοχής δεν βρίσκουν να παρκάρουν κοντά στο σπίτι τους.

Τουλάχιστον δεν έβγαλαν… καφάσια για να κλείσουν μία θέση πάρκινγκ.

Το viral σημείωμα Κρητικού για το πάρκινγκ

Πηγή

Διαβάστε επίσης: