Νέα Φιλαδέλφεια επεισόδια: Τα τελευταία νέα της υγείας των τραυματιών από τον «Ερυθρό Σταυρό»

August 10, 2023

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, η μητέρα του ατυχούς Μιχάλη Κατσούρη νοσηλεύεται στο ίδιο νοσοκομείο και έχει υποστεί κατάρρευση με εμφάνιση συμπτωμάτων εμφράγματος μετά την ακρόαση της είδησης του θανάτου του παιδιού της. Ταυτόχρονα, κλήθηκε να αναγνωρίσει τη σορό του γιου της, ο οποίος ήταν οπαδός της ΑΕΚ, αλλά δεν τα κατάφερε και έτσι οι γιατροί αποφάσισαν να παραμείνει στο νοσοκομείο για περαιτέρω παρακολούθηση.

Νέα Φιλαδέλφεια επεισόδια: Τα τελευταία νέα της υγείας των τραυματιών από τον Ερυθρό Σταυρό

Διαφ.

Νέα Φιλαδέλφεια: Τέσσερις τραυματίες συνεχίζουν να νοσηλεύονται

Μετά τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια τέσσερις ακόμα τραυματίες συνεχίζουν να νοσηλεύονται στον Ερυθρό Σταυρό σε σταθερή και εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με το MEGA, στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται και η μητέρα του άτυχου Μιχάλη Κατσουρή, η οποία κατέρρευσε την Τρίτη στο άκουσα της είδησης του θανάτου του παιδιού της, παρουσιάζοντας συμπτώματα εμφράγματος. Παράλληλα, η μητέρα του άτυχου οπαδού της ΑΕΚ, κλήθηκε στην αναγνώριση της σορού του γιού της, όπου δεν άντεξε. Έτσι, οι γιατροί αποφάσισαν να παραμείνει κλινήρης.

width=840

Νέα Φιλαδέλφεια επεισόδια: 4 τραυματίες συνεχίζουν να νοσηλεύονται

Σε ό,τι αφορά τους 4 τραυματίες, συνεχίζουν επίσης να νοσηλεύονται. Πρόκειται για τρεις Έλληνες, 26,47 και 48 ετών, νοσηλεύονται στη Νευροχειρουργική κλινική και είναι άπαντες εκτός κινδύνου.

Ο τέταρτος τραυματίας είναι αλλοδαπός, 37 ετών, νοσηλεύεται φρουρούμενος και επικαλέστηκε κοιλιακό άλγος και υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις.

Πηγή

Διαβάστε επίσης: