Σε καλύτερη κλινική κατάσταση: Εξιτήριο από τον «Ερυθρό Σταυρό» πήρε η μητέρα του 29χρονου Μιχάλη

August 10, 2023

Η μητέρα του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή, που δολοφονήθηκε, αποχώρησε από τον Ερυθρό Σταυρό μετά από δύο ημέρες νοσηλείας λόγω εμφράγματος, εξαιτίας των συμπτωμάτων που παρουσίασε όταν έμαθε τον θάνατο του παιδιού της.

Σε καλύτερη κλινική κατάσταση: Εξιτήριο από τον Ερυθρό Σταυρό πήρε η μητέρα του 29χρονου Μιχάλη

Διαφ.

Μιχάλης Κατσούρης: Η γυναίκα είχε καταρρεύσει όταν κλήθηκε για αναγνώριση της σορού του γιου της

Η μητέρα του δολοφονημένου 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή αποχώρησε από τον Ερυθρό Σταυρό, μετά από δυο ημέρες νοσηλείας, λόγω συμπτωμάτων εμφράγματος που παρουσίασε, όταν πληροφορήθηκε τον θάνατο του παιδιού της.

width=840

Μιχάλης Κατσούρης: Η μητέρα του αδικοχαμένου 29χρονου παρουσίασε καλύτερη κλινική εικόνα

Σύμφωνα με πληροφορίες του OPEN η μητέρα του αδικοχαμένου οπαδού της ΑΕΚ παρουσίασε καλύτερη κλινική εικόνα και αποφασίστηκε να πάρει εξιτήριο. Ωστόσο, ώρες νωρίτερα, η γυναίκα είχε καταρρεύσει εκ νέου όταν κλήθηκε για αναγνώριση της σορού του γιου της. Παράλληλα, δεν θα μπορούσε να μην είναι παρούσα στο τελευταίο αντίο στον 29χρονου την Παρασκευή (11/08)

Να σημειωθεί πως στον Ερυθρό Σταυρό νοσηλεύονται τρεις οπαδοί της ΑΕΚ που είχαν τραυματιστεί στα επεισόδια αλλά και ένας αλλοδαπός, ο οποίος συμμετείχε στην καταδρομική επίθεση θανάτου των χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ έξω από την OPAP Arena.

Πηγή

Διαβάστε επίσης: