Στην Ιερουσαλήμ για Δεκαπενταύγουστο: Ο Νίκος Αναδιώτης και η Βασιλική Σταματοπούλου μπροστά από την εικόνα της Παναγίας

August 15, 2023

Στην Ιερουσαλήμ για την εορτή του Δεκαπενταύγουστου, ο Νίκος Αναδιώτης και η Βασιλική Σταματοπούλου βρίσκονται μπροστά από την εικόνα της Παναγίας.

Στην Ιερουσαλήμ για Δεκαπενταύγουστο: Ο Νίκος Αναδιώτης και η Βασιλική Σταματοπούλου μπροστά από την εικόνα της Παναγίας

Διαφ.

Νίκος Αναδιώτης και Βασιλική Σταματοπούλου: Στην Ιερουσαλήμ για προσκύνημα οι ηθοποιοί

Δύο από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της ελληνικής showbiz, ο Νίκος Αναδιώτης με την σύζυγο του, Βασιλική Σταματοπούλου βρέθηκαν στην Ιερουσαλήμ για Δεκαπενταύγουστο.

Ο ίδιος έχει μιλήσει αρκετές φορές γι΄ αυτό και κάθε φορά που επισκέπτεται έναν προορισμό για θρησκευτικό τουρισμό, μοιράζεται μαζί μας διάφορα στιγμιότυπα μέσα από τα social media.

width=768

Μαζί με την αγαπημένη του σύζυγο Βασιλική Σταματοπούλου, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, πόζαραν στον φακό και ο ηθοποιός και μοντέλο πόσταρε την φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έγραψε στη λεζάντα του:

✝️ Μάνα μου, μας Αγαπάς Αληθινά !!! Τοοο…………σο πολύ!!! Σε ευχαριστώ που υπάρχεις κ δίνεις αξία στην ύπαρξη μου!!! Χρόνια πολλά και ευλογημένα εύχομαι σε όλους σας!!! ✝️.

Η φωτογραφία του Νίκου Αναδιώτη και της Βασιλικής Σταματοπούλου από την Ιερουσαλήμ

width=706

Πηγή

Διαβάστε επίσης: