«Θα φιληθoύμε μετά τo γάμo»: Viral το ζευγάρι Xριστιανών που έχoυν 2 χρόνια σχέση, αλλά δεν αγγίζει o ένας τoν άλλoν

August 19, 2023

«Θα φιληθoύμε μετά τo γάμo»: Viral το ζευγάρι Xριστιανών που έχoυν 2 χρόνια σχέση, αλλά δεν αγγίζει o ένας τoν άλλoν

Διαφ.

Αμερική: Η viral ιστορία ενός ζευγαριού Χριστιανών

Η ιστορία ενός ζευγαριού που έχει σχέση εδώ και δύο χρόνια, έχει γίνει viral για τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις. Πιο συγκεκριμένα, το ζευγάρι δεν έχει ανταλλάξει ούτε ένα φιλί.

Αυτός ο αναπάντεχος τρόπος έκφρασης της αγάπης τους έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον και την προσοχή, καθώς αποκαλύπτουν πως περιμένουν με ανυπομονησία τη μεγάλη μέρα του γάμου τους.

Σε ανάρτηση της στο προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, η νεαρή Kaytlin O’Neall αποκάλυψε αυτήν την ατυπία τους, εξηγώντας τους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση. Η ανάρτηση έχει γίνει viral, συγκεντρώνοντας πάνω από 2,4 εκατομμύρια προβολές και περίπου 3.700 σχόλια από χρήστες που εκφράζουν την άποψή τους.

Επίσης, η Kaytlin ανέφερε σε αυτήν την ανάρτηση κάποιες από τις συνήθεις αντιδράσεις που αντιμετωπίζει από τους γύρω της όταν εξηγεί την απόφασή τους, ρίχνοντας φως σε ανθρώπινες στιγμές και αντιδράσεις.

Οι αναρτήσεις της Kaytlin αυτές έχουν κερδίσει την ενδιαφέρουσα συζήτηση και αναδεικνύουν τον μοναδικό τρόπο με τον οποίο εκφράζεται η αγάπη και η προσδοκία για το μέλλον τους.

Αμερική: Τι δήλωσε η Kaitlyn για την πίστη της και την σχέση της

Όπως η νεαρή κοπέλα υπογράμμισε: «ένιωσα ότι έπρεπε να το φυλάξω για τον μελλοντικό μου σύζυγο, τον άνθρωπο για τον οποίο προσεύχομαι χρόνια και χρόνια. Πριν αρχίσουμε να βγαίνουμε με τον Drew σκεφτόμουν να καθίσω κάτω και να το συζητήσω μαζί του και ήμουν κάπως νευρική για το πως θα αντιδράσει. Του είπα ότι δεν ήθελα να τον φιλήσω μέχρι τον γάμο και το δέχθηκε. Μου είπε πως και εκείνος σκεφτόταν το ίδιο».

Πηγή

Διαβάστε επίσης: