Έκλαιγαν οι αστυνομικοί: 8 παιδιά βρέθηκαν μόνα σε σπίτι σε άθλιες συνθήκες, συνελήφθη 21χρονη που τα παράτησε
Ένα απίστευτο περιστατικό διερευνά τις τελευταίες ώρες η αστυνομία στο Ηράκλειο Κρήτης, το οποίο αφορά 8 μικρά παιδιά.
Στο έλεος του Θεού 8 ανήλικα
Πρόκειται και παιδιά ηλικίας από τριών μηνών έως 13 ετών τα οποία χθες το μεσημέρι εντοπίστηκαν μόνα τους μέσα σε σπίτι από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης.
Tα παιδιά έκλαιγαν όταν εντοπίστηκαν ενώ κατά πληροφορίες μία γυναίκα 21 ετών συνελήφθη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο καθώς τα είχε αφήσει χωρίς την επίβλεψη ενήλικα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ανάμεσα στα παιδιά ήταν και δύο βρέφη 3 μηνών. Το περιστατικό αποκαλύφθηκε έπειτα από καταγγελία γειτόνων που άκουσαν τα κλάματα των παιδιών.
Η υπόθεση διερευνάται από την Αστυνομία
Διαβάστε επίσης:
- Έριξε το… σάιτ του ο Άκης: Έδειξε την πιο αφράτη πασχαλινή τυρόπιτα με μπεσαμέλ και φέτα που δεν θα μείνει κομμάτι
- ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ: Μητέρα έδιωξε νονό κακήν κακώς επειδή έφερε στο παιδί της, λαμπάδα από οργανισμό για καρκινοπαθή παιδιά
- Σοκαριστικό εργατικό δυστύχημα – Πρέσα πλυντηρίου συνέθλιψε άνδρα