Γνωρίστε τον στρατιωτικό γερμανικό ποιμενικό Rex: Η ιστορία του και η αγάπη του για τον ιδιοκτήτη του συγκινεί το διαδίκτυο

October 2, 2023

Γνωρίστε τον στρατιωτικό γερμανικό ποιμενικό Rex: Η ιστορία του και η αγάπη του για τον ιδιοκτήτη του συγκινεί το διαδίκτυο

Διαφ.

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τον ιδιαίτερο δεσμό που αναπτύσσεται μεταξύ ενός στρατιωτικού σκύλου υπηρεσίας και του γενναίου άνδρα ή γυναίκας που είναι ο χειριστής του.

 

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τον ιδιαίτερο δεσμό που αναπτύσσεται μεταξύ ενός στρατιωτικού σκύλου υπηρεσίας και του γενναίου άνδρα ή γυναίκας που είναι ο χειριστής του. Αυτά τα σκυλιά όχι μόνο υπηρετούν τη χώρα μας, αλλά όταν συνταξιοδοτούνται γίνονται αγαπημένα και πολύτιμα μέλη μιας οικογένειας.

Αυτό συμβαίνει σε αυτό το συγκινητικό βίντεο που δημοσιεύτηκε με τον συνταξιούχο στρατιωτικό σκύλο υπηρεσίας Rex να περιμένει υπομονετικά τον ιδιοκτήτη του να επιστρέψει στο σπίτι.

@mwdrex_and_rider A bond like no other ????❤️ #militaryworkingdog #mwd #retiredmwd #gsd #military #fyp #retiredlife #veteran #dogsoftiktok #foryoupage #k9 #dog #mwdretiredlife ♬ Gentle and warm background piano(1262846) – Noru

Είναι τόσο γλυκό να το βλέπεις.

Το βίντεο, που δημοσιεύτηκε από τον χρήστη του TikTok @Mwdrex_and_rider, δείχνει τον Rex και τα αδέρφια του να περιμένουν υπομονετικά τον μπαμπά να μπει στην πόρτα και όταν το κάνει, μπορείτε να δείτε πόσο ενθουσιασμένος και ανακουφισμένος είναι ο Rex που ο αγαπημένος του άνθρωπος έρχεται σπίτι.

@mwdrex_and_rider Just a bit emotional these days. Seeinf Rex like this is rough, and i hate it ????❤️ #militaryworkingdog #rex #fighting #mwd #retiredmwd #gsd ♬ Thank You for Being You – OctaSounds

Οι χρήστες του TikTok λατρεύουν τον Rex και όλη αυτή τη γλυκιά σκηνή που τον δείχνει να περιμένει τον μπαμπά του.

Ο @Aeh σχολιάζει: “Το έχω πει μία, δύο, εκατομμύρια φορές, αλλά πάντα θα το επαναλαμβάνω- δεν αξίζουμε τους σκύλους.” Ο @Scorps προσθέτει: “Δεν αξίζουμε σκύλους. πραγματικά δεν αξίζουμε. περισσότερη πίστη σε αυτόν τον σκύλο από 100 τυχαίους ανθρώπους”. Ο @Shea προσθέτει: “Τόσο καταπληκτικό! Ευχαριστούμε και τους δύο για την υπηρεσία τους!” Η @Heather απαντά: “Παρακαλώ δώστε στον Rex ένα μεγάλο φιλί από μένα και ευχαριστήστε αυτόν και τον σύζυγό σας για την υπηρεσία τους! Είναι ένα πανέμορφο αγόρι”.

Πράγματι. Ευχαριστούμε τόσο τον Rex όσο και τον ιδιοκτήτη του για όλες τις υπηρεσίες τους, και ας ευχηθούμε πολλά ακόμα χρόνια να είναι κολλητοί και οι δύο.

petkeepers

Πηγή

Διαβάστε επίσης: