Από το Κωνσταντίνου και Ελένης στις μουσικές σκηνές: Τι κάνει σήμερα η ηθοποιός που υποδύθηκε την «Αλέκα»

October 2, 2023

Από το Κωνσταντίνου και Ελένης στις μουσικές σκηνές: Τι κάνει σήμερα η ηθοποιός που υποδύθηκε την «Αλέκα»

Διαφ.

Η Χριστίνα Γκόλια, η οποία έγινε γνωστή μέσα από τη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1 «Κωνσταντίνου και Ελένης», έχει αφήσει πίσω της την υποκριτική και έχει κάνει στροφή στην καριέρα της.

Κάθε επεισόδιο της σειράς Κωνσταντίνου και Ελένης είναι λες και το έχουμε μάθει απ’ έξω. Γνωρίζουμε τους διαλόγους, αλλά και τους ηθοποιούς που έχουν πάρει μέρος σαν να ήταν φίλοι μας. Σίγουρα, λοιπόν, θα θυμάσαι και την «Αλέκα», που είδαμε στο επεισόδιο «οι γαμπροί της δυστυχίας».

Στο συγκεκριμένο επεισόδιο, ο Κωνσταντίνος και η Ελένη προσπαθούν να προξενέψουν τον αστυνομικό Μπάμπη Μπάμπουρα που ενσάρκωνε ο ηθοποιός Περικλής Αλμπάνης, στη Ματίνα Μανταρινάκη, την οποία υποδυόταν σταθερά στη σειρά η Καλλιρρόη Μυριαγκού. Όμως, αντί ο αστυνομικός να καταλήξει με τη Ματίνα, τελικά στο τέλος του επεισοδίου βλέπουμε την Αλέκα, η οποία ήταν μέχρι εκείνη τη στιγμή κοπέλα του Νικόλα, να πέφτει στην αγκαλιά του.

Τον ρόλο της Αλέκας είχε αναλάβει η ηθοποιός Χριστίνα Γκόλια, η οποία από εκείνο το σημείο και μετά απογείωσε την καριέρα της. Τα επόμενα χρόνια την είδαμε να παίρνει μέρος σε διάφορες τηλεοπτικές παραγωγές, όπως το «Για μια θέση στον ήλιο», την «Καλημέρα Ζωή», το «Ελλάς το μεγαλείο σου», το «Πενήντα Πενήτα», τον «Έρωτα με επιδότηση ΟΓΑ» και το «Ιατρικό απόρρητο».

Παράλληλα, έπαιζε σταθερά και σε θεατρικές παραστάσεις μέχρι το 2008, όταν και αποφάσισε να κάνει μια στροφή στην καριέρα της. Άφησε, λοιπόν, το θεατρικό σανίδι και τα πλατό και έπιασε το μικρόφωνο.

Η Χριστίνα Γκόλια κυκλοφόρησε το πρώτο προσωπικό της CD από την Protasis Music με τίτλο «Ονειρα Κάνουμε Ιδια», σε στίχους και μουσική του Αργύρη Λούλατζη και ενορχήστρωση του Θύμιου Παπαδόπουλου.

Ασχολήθηκε και συνεχίζει να ασχολείται ενεργά με το τραγούδι μέχρι σήμερα, κάνει αρκετά lives σε μουσικές σκηνές, ενώ την είδαμε να υπογράφει συμβόλαιο και με τη Heaven. Το πιο πρόσφατο κομμάτι της έχει κυκλοφορήσει από την Alpha Records με τίτλο «Δώσε μου λίγο σημασία». Όσο για το στιλ που της αρέσει να τραγουδά; Αυτό θα λέγαμε πως κινείται σε πιο τζαζ ρυθμούς, χωρίς ωστόσο να περιορίζεται.

 

Πηγή

Διαβάστε επίσης: