Κασσελάκης σε συγγενείς θυμάτων στα Τέμπη: «Είμαι εξοργıσμένος και νευρıασμένος για τη συγκάλυψn που φαίνεται να δıαπράττεται»
Στη Λάρισα βρέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖA-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης και συναντήθηκε με συγγενείς θυμάτων από το δυστύχημα των Τεμπών για να συζητήσει μαζί τους.
Ο ίδιος αφού άκουσε τους συγγενείς, τους έδωσε τα συλλυπητήρια του, τονίζοντας πως “είμαι εξοργισμένος και νευριασμένος για τη συγκάλυψη που φαίνεται να διαπράττεται μπροστά στα μάτια μας”.
Παράλληλα τόνισε πως “ό, τι περνάει από το χέρι μας θα το πράξουμε για να υπάρχει πλήρης δικαιοσύνη για εσάς” ενώ μιλώντας για το δυστύχημα είπε ότι “έχει γίνει ένα έγκλημα στα Τέμπη όπου βλέπουμε δυο τρένα να συγκρούονται με ξεκάθαρα ανθρώπινο παράγοντα”.
“Το δικό μας κόμμα είχε φέρει στην Βουλή πριν το έγκλημα ερωτήσεις για την ασφάλεια των σιδηροδρόμων, λαμβάνοντας την ειρωνεία του αρμόδιου υπουργού. Ενός υπουργού ο οποίος παραιτήθηκε για να διευκολύνει το αφεντικό του και μετά είχε το θράσος να ξανακατέβει για βουλευτής, προφανώς για να διατηρήσει την ασυλία του”, είπε ο κ. Κασσελάκης στους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών.

Διαβάστε επίσης:
- Μια από τις δυο: Ποια είναι η φτωχή;
- Χαμός με την Αίθρα Λυκουρέζου – «Έχω δοκιμάσει τα πάντα»
- Άστραψε και βρόντηξε ο Αλέξης Τσίπρας: Είπε 8 λέξεις και ετοιμάζεται ξανά να γίνει Πρωθυπουργός