Φαίη Μπακογιώργου: Τα σκλnρά μαρτύρια πρıν βάλουν τέλος στη ζωή της – Αποκαλύψεις που προκαλoύν αίσθnση

November 9, 2023

Φαίη Μπακογιώργου: Τα σκλnρά μαρτύρια πρıν βάλουν τέλος στη ζωή της – Αποκαλύψεις που προκαλoύν αίσθnση

Διαφ.

Μία κόλαση έζησε η Φαίη Μπακογιώργου στα χέρια της οικογένειάς της πριν βρει τραγικό θάνατο από την ίδια τη μητέρα και την αδερφή της, ενώ για την υπόθεση οι Αρχές έχουν συλλάβει και τη σπιτονοικοκυρά, στο σπίτι της οποίας έμεναν οι τρεις γυναίκες.



Ήταν 8 Οκτωβρίου 2021 όταν η 23χρονη έγκυος και μητέρα τριών παιδιών βρέθηκε νεκρή και τυλιγμένη σε μία κουβέρτα σε πεζοδρόμιο της Αθήνας.

Μία ημέρα μετά, η μητέρα της πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα της Κυψέλης και δηλώνει την εξαφάνιση της κόρης της, λέγοντας ότι η νεαρή γυναίκα έφυγε στις 7 Οκτωβρίου από το σπίτι όπου διέμεναν στην οδό Δροσοπούλου.

Η υπόθεση είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη και σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά, μία γυναίκα φιλοξενούσε στο διαμέρισμά της στη Δροσοπούλου, την άτυχη Φαίη με τα ανήλικα παιδιά της, τη μητέρα της Φαίης, την αδερφή της 23χρονης με το παιδί της και μία ηλικωμένη γυναίκα.



Τα όσα προέκυψαν από τις καταθέσεις των μαρτύρων, είτε επρόκειτο για ανθρώπους που έμεναν στην ίδια πολυκατοικία, είτε επρόκειτο για εργαζόμενους σε κοντινά καταστήματα, πραγματικά σοκάρουν.

Συγκεκριμένα, η σπιτονοικοκυρά και η αδερφή του θύματος, κακοποιούσαν την Φαίη, απειλώντας και ξυλοκοπώντας την, ενώ την ανάγκαζαν να επαιτεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την επαιτεία, η άτυχη Φαίη συνοδευόταν είτε από την αδερφή της, είτε από την σπιτονοικοκυρά, η οποία φέρεται να εξέδιδε κιόλας την 23χρονη.

Όσον αφορά δε τα παιδιά της Φαίης, ένοικος της πολυκατοικίας δήλωσε πως είχε ακούσει την σπιτονοικοκυρά να τα χτυπάει με ξύλινο αντικείμενο, ενώ η γιαγιά των ανηλίκων ήταν μπροστά στους ξυλοδαρμούς, χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα για να προστατεύσει τα εγγόνια της.

Ο μυστηριώδης θάνατος της ηλικιωμένης γυναίκας

Ανάλογη φαίνεται πως ήταν και η τύχη της ηλικιωμένης γυναίκας που ζούσε στο ίδιο κολαστήριο. Η σπιτονοικοκυρά φέρεται να είχε κακοποιητική συμπεριφορά και σε βάρος της, την ανάγκαζε και αυτή να επαιτεί, ενώ την έσπρωχνε σε διερχόμενα οχήματα προκειμένου να εισπράττει αποζημίωση από τυχόν τραυματισμούς της.



Η ηλικιωμένη γυναίκα πέθανε τον Μάιο του 2021. Η μητέρα της 23χρονης Φαίης είχε υποστηρίξει ότι η ηλικωμένη έπασχε από διάφορες παθολογικές ασθένειες και ο θάνατός της επήλθε εξαιτίας αυτών, σε διαμέρισμα επί της οδού Αριστομένους. Ωστόσο, από την έρευνα των Αρχών επιβεβαιώθηκε ότι η ηλικιωμένη πέθανε στο σπίτι της Δροσοπούλου, οπότε οι συγγενείς της Φαίης θα βρεθούν αντιμέτωπες και με τον θάνατο της ηλικιωμένης και με τον θάνατο της 23χρονης.

φαίη

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το Mega, που επικαλέστηκε και αυτό καταθέσεις των τελευταίων μηνών, μητέρα και κόρη, όταν πληροφορήθηκαν πως η 23χρονη ήταν πάλι έγκυος, την χτύπησαν με σκοπό να πεθάνει και το παιδί.

Η κουβέρτα με την οποία βρέθηκε τυλιγμένη η Φαίη αποκαλύφθηκε πως ήταν από το σπίτι που διέμεναν οι γυναίκες.

Πηγή

Διαβάστε επίσης: