Έλενα Παπαρίζου: «Ήμουν εpωτευμένη με τον Χρήστο Δάντη, κοντεψα να λιποθυμήσω την πρώτη φορά που βρεθήκαμε»
Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η αγαπημένη τραγουδίστρια Έλενα Παπαρίζου στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.
Η Έλενα μίλησε στη στήλη του «Καλύτερα δε γίνεται», «Θυμάσαι;».
«Θυμάμαι το σοκ που είχαμε πάθει όταν βγήκαμε στο γήπεδο στη Γιουροβίζιον με τον Νίκο Παναγιωτίδη και συνειδητοποιήσαμε πόσοι μας παρακολουθούν» είπε η Παπαρίζου.
«Οι “Αναπάντητες κλήσεις” ήταν το πρώτο σόλο μου βιντεοκλίπ και θυμάμαι ότι ήταν λίγο δύσκολο για μένα γιατί δεν ήξερα πώς ήταν να είμαι πάντα στο κέντρο της κάμερας.
Αυτό που θυμάμαι πάρα πολύ έντονα ήταν όταν μοιραστήκαμε τη σκηνή με τον Χρήστο Δάντη στα MAD MVA. Όλοι γνωρίζουνε ότι ο παιδικός μου έρωτας λεγόταν Χρήστος Δάντης. Μα είχα τόσο άγχος! Νόμιζα ότι θα πέσω κάτω. Ήθελα να λιποθυμήσω!» είπε αρχικά η Έλενα Παπαρίζου
Διαβάστε επίσης:
- Πάτρα: Άγριο ξύλο μεταξύ καρναβαλιστών στη μέση του δρόμου – Παρέμβαση της Αστυνομίας
- Καταπέλτης ο Πλακιάς με τις ποινές των συλληφθέντων στις διαδηλώσεις για τα Τέμπη
- «Δεν έχει νόημα η νηστεία από κρέας, τυρί ή λάδι χωρίς την νηστεία από την κακία και το ψέμα»