Γυναίκα έπεσε στη θάλασσα πριν την αναχώρηση του Blue Star Naxos από το λιμάνι του Πειραιά
Διαφ.
Το απόγευμα Τετάρτης (24/4/24) και ενώ το πλοίο Blue Star Naxos ετοιμαζόταν να φύγει για Πάρο από το λιμάνι του Πειραιά, μία γυναίκα έπεσε στη θάλασσα!
Πρόκειται για μία γυναίκα μέσης ηλικίας η οποία για άγνωστο λόγο βρέθηκε στη θάλασσα, στο λιμάνι του Πειραιά λίγο πριν την αναχώρηση του πλοίου Blue Star που ήταν προγραμματισμένη για τις 17.30.
Σύμφωνα με το parianostypos, αμέσως κινητοποιήθηκαν άνδρες του Λιμενικού αλλά και το προσωπικό του πλοίου και έβγαλε από τη θάλασσα την γυναίκα.
Δείτε το βίντεο:
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα είναι Γαλλίδα και μέλος τουριστικού γκρουπ που είχε ως προορισμό την Πάρο. Στο σημείο του συμβάντος έσπευσε ασθενοφόρο το οποίο παρείχε στη γυναίκα τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια η ίδια επιβιβάστηκε στο πλοίο.
Διαβάστε επίσης:
- Σοκ στο Αλιβέρι με γονείς και την 12χρονη κόρη τους – Συνελήφθησαν
- Ξεχειλίζουν τα ράντζα στο Αττικόν από την τελευταία εφημερία: 900 ασθενείς σε διάδρομο από τις αρχές του 2025
- Γιορτάζει σήμερα η Αγία πpοστάτıδα του μαστού και ιάτειρα των μαστικών παθήσεων