Τα πάνω-κάτω με τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ – Πέφτει «παντόφλα» – Τι δεν του επιτρέπει

June 17, 2024

Τα πάνω-κάτω με τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ – Πέφτει «παντόφλα» – Τι δεν του επιτρέπει

Διαφ.

“Ο Χάρι θέλει να επιστρέψει στην οικογένειά του και η Μέγκαν δεν τον αφήνει”: Ανησυχία για την ψυχική υγεία του πρίγκιπα

Οι απαράβατοι όροι που έχει θέσει η Μέγκαν Μαρκλ για το ενδεχόμενο επιστροφής στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Με αφορμή τον μεγαλοπρεπή εορτασμό των γενεθλίων του βασιλιά και τις λαμπερές εκδηλώσεις της “Trooping the Colour”, ο Πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ επανήλθαν στο προσκήνιο.

Καθώς δεν υπήρξε καμία αναφορά για την απουσία τους από το μπαλκόνι των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ στον βρετανικό Τύπο, οι έμπεροι συντάκτες του βασιλικού ρεπορτάζ σχολίασαν πόσο αδιάφορο είναι πλέον το ζεύγος των Σάσσεξ για τους οπαδούς της μοναρχίας.

Τα πράγματα για το ζευγάρι φαίνεται πως δεν είναι ρόδινα. Πληροφορίες της Daily Express αναφέρουν ότι ο Πρίγκιπας Χάρι επιθυμεί να ρίξει γέφυρες επικοινωνίας με την οικογένειά του και να επιστρέψει στη Μεγάλη Βρετανία. Ωστόσο, η Μέγκαν Μαρκλ είναι κάθετα αντίθετη σε ένα τέτοιο σενάριο. Γνωρίζει ότι με την Κέιτ Μίντλετον στον Παλάτι, ο ρόλος της θα είναι πάντα δεύτερος και συμπληρωματικός και αυτό της προκαλεί εκνευρισμό.

1e0e9f030afa4f369ef53f51fca1cf23

“Λέγεται ότι ο Πρίγκιπας Χάρι θέλει να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά η Μέγκαν Μαρκλ δεν είναι τόσο πρόθυμη και είναι το “ένα πράγμα” που τον κρατά πίσω. Είμαι σίγουρη ότι ο Χάρι θα ήθελε πολύ να έχει μια μόνιμη κατοικία στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η Μέγκαν Μαρκλ είναι το μόνο πράγμα που τον κρατά πίσω γιατί μας λέει μέσω των πράξεών της ότι δεν επιθυμεί να επιστρέψει”, ανέφερε σχετικά η πολύπειρη συντάκτρια Κίνσεϊ Σκόφιλντ.

Ο συγγραφέας και ειδικός σε βασιλικά θέματα, Τον Κουίν, μίλησε στην εφημερίδα Mirror, εκφράζοντας μία παράμετρο που δεν συζητείται συχνά όταν γίνεται λόγος για το ζευγάρι των Σάσσεξ. Η ψυχική υγεία του Χάρι έχει χτυπηθεί από την αποχώρησή τους από την βασιλική οικογένεια, αλλά η Μέγκαν δεν έχει δεύτερες σκέψεις. Η Μέγκαν είναι πολύ πιο σκληρή από τον Χάρι και τα καταφέρενει με τις προκλήσεις. Νιώθει δικαιωμένη, ειδικά μετά το πρόσφατο ταξίδι του ζευγαριού στη Νιγηρία, κατά το οποίο ένιωσε ότι την αναγνωρίζουν ως μια σημαντική παγκόσμια φιγούρα“.

33311864973a4dce98fc192b580afce3

Από την πλευρά της, η βασιλική ρεπόρτερ Λόρεν Βελς υποστηρίζει ότι η Μέγκαν Μαρκλ είναι διατεθειμένη να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο, υπό την τήρηση όμως ορισμένων απαράβατων όρων. Η Μέγκαν έχει πει ότι είναι διατεθειμένη να επιστρέψει στην Αγγλία μόνο εάν εκείνη και ο Χάρι έχουν ένα δικό τους σπίτι και υπηρεσία ασφαλείας, την οποία και οι δύο θεωρούν απαραίτητη. Η Μέγκαν δεν θα επιστρέψει ποτέ στο Ηνωμένο Βασίλειο για να μείνει με τους συγγενείς του συζύγου της”.

Και συμπλήρωσε: “Εάν το ζευγάρι καταφέρει να βρει ένα μόνιμο σπίτι και να λύσει το θέμα της ασφάλειας, σίγουρα θα θέλουν να φέρουν τα παιδιά τους στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά θα χρειαστεί πολλή διπλωματία για να φτάσουμε στο σημείο στο οποίο ο Άρτσι και η Λίλι θαα αναπτύξουν μια γνήσια και ζεστή σχέση με τα ξαδέλφια τους Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις”.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: