Συγκλονίζει ο Δημήτρης Σταρόβας με βίντεό του, έναν μήνα μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο – «Κάθε μέρα βελτιώνομαι…»

June 17, 2024

Συγκλονίζει ο Δημήτρης Σταρόβας με βίντεό του, έναν μήνα μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο – «Κάθε μέρα βελτιώνομαι…»

Διαφ.

“Δεν ήθελα να κάνω το βίντεο αυτό για να μη με δείτε έτσι”, είπε αρχικά ο καλλιτέχνης που αντιμετωπίζει ακόμα δυσκολίες στην ομιλία.

Ξάφνιασε τους φίλους και τους followers του ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος ανήρτησε σήμερα ένα βίντεο με τίτλο “Έναν μήνα μετά” και αναφέρεται στην κατάσταση της υγείας του, έναν μήνα μετά το βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, ο οποίος έχει εμφανή τα σημάδια της περιπέτειας της υγείας του στην ομιλία του, εξήγησε ότι αρχικά δεν ήθελε να κάνει αυτό το βίντεο γιατί δεν ήθελε να τον δει ο κόσμος έτσι όπως είναι τώρα. Ωστόσο, όπως πολύ σωστά ανέφερε, είναι και αυτό μες στην ζωή.

Δείτε το βίντεο:

“Γεια σας. Ένας μήνας έχει περάσει από την περιπέτεια μου. Δεν ήθελα να κάνω το βίντεο αυτό για να μη με δείτε έτσι πως έχετε συνηθίσει, αλλά σκέφτηκα ότι δεν πρέπει να κρυβόμαστε. Μέσα στην ζωή είναι όλα. Θέλω να πάρετε πληροφορίες από πρώτο χέρι ότι είμαι καλά, κάθε μέρα βελτιώνομαι όλο και καλύτερα πάνε τα πράγματα. Θέλω να σας πω τόσα πολλά και να ευχαριστήσω τόσους ανθρώπους αλλά δεν γίνεται θα μας πάρει δύο μέρες το βίντεο. Οπότε επιφυλάσσομαι για αργότερα. Προς στιγμήν θέλω να ευχαριστήσω την Αννούλα μου και όλους εσάς για την αγάπη που μου δείξατε όλη αυτή την περίοδο και συνεχίζετε ακόμη. Θα τα πούμε σύντομα σας φιλώ. Ευχαριστώ”, λέει στο βίντεο ο Δημήτρης Σταρόβας.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: