Το απόλυτο outsider: Αυτός ο αθλητικός δημοσιογράφος ξετρέλανε τον ALPHA και τον θέλουν για την παρουσίαση του DEAL

June 18, 2024

Το απόλυτο outsider: Αυτός ο αθλητικός δημοσιογράφος ξετρέλανε τον ALPHA και τον θέλουν για την παρουσίαση του DEAL

Διαφ.

O Χάρης Λεμπιδάκης αποκάλυψε ότι λίγες μέρες πριν η διοίκηση του ALPHA έκανε 3-4 κρυφά δοκιμαστικά για τη θέση του παρουσιαστή του δημοφιλούς τηλεπαιχνιδιού Deal το οποίο έκανε διακοπή για ένα χρόνο από το πρόγραμμα του σταθμού.

Ένα από τα ονόματα αυτά, παρότι παραμένει outsider για να κερδίσει τη θέση, ενθουσίασε τους ανθρώπους του καναλιού. Το πρόσωπο αυτό δεν ανήκει στον χώρο της ψυχαγωγίας αλλά ούτε και της καθαρής ενημέρωσης καθώς ο ρόλος του τα τελευταία χρόνια είναι να περιγράφει αγώνες ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες από την εκπομπή «Breakfast@Star», ο αθλητικογράφος της Cosmote, Γιώργος Θαναηλάκης φαίνεται ότι βρίσκεται κοντά στην παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού, παρόλα αυτά οι δημοσιογράφοι της εκπομπής έβαλαν ένα μεγάλο ερωτηματικό δίπλα στο όνομά του.

giorgos thanailakis

Ο Γιώργος Θαναηλάκης παρουσίαζε μεταξύ άλλων την εκπομπή Πνίξτε τον φουνταριστό στον Sport FM, στο πλευρό του Μηνά Τσαμόπουλου. Μία ιστορική πρωινή ψυχαγωγική και ενημερωτική εκπομπή, η οποία μετά από πολλά χρόνια στον Sport Fm έφυγε για 7 έτη πηγαίνοντας σε άλλους ραδιοφωνικούς σταθμούς, επέστρεψε στο Sport Fm σε άλλη ζώνη και πλέον βγαίνει από τον ΣΚΑΪ.

Ο δημοσιογράφος παλαιότερα παρουσίαζε τη Super μπάλα μετά το τέλος των αγώνων του Champions league, ενώ είχε πάρει μέρος σε τηλεπαιχνίδι του Ant1 με τη Νάντια Μπουλέ, όπου έκανε την περιγραφή των αγώνων μαζί με τον Γιώργο Λιανό.






Πηγή

Διαβάστε επίσης: