«Χείμαρρος» η Κατερίνα Καινούργιου για Μικρούτσικο, Μπάρκα & Σκορδά: «Δεν μπορώ να πω ότι μου λείπει ο Ανδρέας», «Κάποιοι άλλοι με τις πράξεις τους…»

June 18, 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στον Μικρούτσικο, τη Μπάρκα και τη Σκορδά λέγοντας ότι δεν μου λείπει ο Ανδρέας, άλλοι με τις πράξεις τους…

Χείμαρρος η Κατερίνα Καινούργιου για Μικρούτσικο, Μπάρκα & Σκορδά: Δεν μπορώ να πω ότι μου λείπει ο Ανδρέας, Κάποιοι άλλοι με τις πράξεις τους…

Διαφ.

Η κάμερα της εκπομπής του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, συνάντησε την Κατερίνα Καινούργιου και η ίδια στάθηκε να παραχωρήσει μερικές δηλώσεις.

Ρωτήθηκε για την τηλεοπτική σεζόν που πέρασε και για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος αποχώρησε από το Super Κατερίνα πετώντας “βόμβες” για εκείνη, ενώ σχολίασε όλα τα “καυτά” θέματα και πρόσωπα της επικαιρότητας, ανάμεσα στα οποία είναι ο Γιώργος Λιάγκας, η Μαρία Αντωνά, η Φαίη Σκορδά και η Δανάη Μπάρκα.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου

Θα ήμουν αχάριστη να έλεγα ότι δεν είμαι ευγνώμων και ευχαριστημένη. Αρχικά είμαι ευγνώμων που έχω δουλειά, που είμαι σε μια εξαιρετική εταιρεία παραγωγής και ένα εξαιρετικό κανάλι και έχω μία πολύ όμορφη συνεργασία. Από εκεί και πέρα, αν με ρωτάς αν κουραστήκαμε, ναι. Ήταν κουραστική σεζόν, πολύ απαιτητική. Εντάσεις είχε, δύσκολες στιγμές είχε… Εγώ πάντα βάζω τον πήχη ψηλά, οπότε δεν θα σου πω ποτέ ότι είμαι πολύ ευχαριστημένη, αλλά το αποτέλεσμα ήταν αρκετά ικανοποιητικό, είπε αρχικά η παρουσιάστρια κάνοντας τον απολογισμό της για την χρονιά που πέρασε τηλεοπτικά.

Είμαι ένας άνθρωπος που τα παίρνω πολύ μέσα μου όλα, οπότε όταν γίνεται μία ένταση στη δουλειά, ίσως επειδή ακόμα δεν έχω τη δική μου οικογένεια, γυρνάω σπίτι μου και κάθομαι και το σκέφτομαι και το ξανασκέφτομαι και με επηρεάζει. Είναι κάτι που προσπαθώ σιγά σιγά να αποβάλλω, αλλά δεν το έχω καταφέρει ακόμα, δήλωσε έπειτα για τις δύσκολες στιγμές στις οποίες αναφέρθηκε παραπάνω.

Δεν μπορώ να πω ποιος ήταν ο πιο σκληρός αντίπαλος. 10:00 – 13:00 καθαρό κάνει ο Γιώργος Λιάγκας, που κάνει και λίγο διαφορετικό. Παρόλα αυτά, αν μιλάμε γι’ αυτή τη ζώνη είναι ο Λιάγκας. Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι όλοι πήγαν σχετικά καλά, δεν υπάρχουν αυτά τα νούμερα που θυμάστε παλιά, τα 25αρια και τα 30άρια. Είναι λογικό, γιατί υπάρχουν πάρα πολλές εκπομπές, επισήμανε.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε: Θα δείτε κάποιες αλλαγές στην εκπομπή, αλλά ακόμη δεν είναι ανακοινώσιμες γιατί είμαστε σε συζητήσεις. Θέλω πάρα πολύ τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, έχω και πολύ καλή σχέση μαζί του, τον θεωρώ πολύ καλό δημοσιογράφο και καλό παιδί. Πέρυσι που έφυγε, πάλι έφυγε με πολύ καλές σχέσεις, δεν σταματήσαμε ποτέ να έχουμε αυτή τη φιλική επικοινωνία. Δουλεύει και πίσω και μπροστά από τις κάμερες και είναι πολύ υποστηρικτικός.

Για το κεφάλαιο Ανδρέας Μικρούτσικος, δήλωσε: Δεν μπορώ να πω ότι μου λείπει ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον εξής λόγο. Τον τελευταίο καιρό, έτσι όπως έγιναν τα πράγματα, νομίζω ότι και ο ίδιος είχε κουραστεί από αυτό και εφόσον υπήρξαν αυτές οι εντάσεις και φαινόταν ότι δεν περνάει καλά, δεν θέλω να συνεργάζομαι με κάποιον άνθρωπο ο οποίος δεν περνάει καλά, με το ζόρι. Τον αγαπώ και θέλω να είναι καλά, τον ευγνωμονώ, ήταν μεγάλη μου τιμή. Καλύτερα κάτι να τελειώνει από το τεντώνεται να φτάνει στα άκρα. Ποτέ μη λες ποτέ, αλλά στην παρούσα φάση με τις παρούσες συνθήκες, νομίζω δεν υπάρχει λόγος να δουλέψουμε μαζί. Για ποιο λόγο να πιέσουμε μια κατάσταση αν κάποιος δεν περνάει καλά ή δεν είναι ευχαριστημένος;.

Για τη Δανάη Μπάρκα τόνισε σε άλλο σημείο: Έχει τελειώσει αυτή η ιστορία, ο καθένας κάνει τη ζωή του και να είναι καλά. Ό,τι είχα να πω το είπα. Πολλές φορές έχω εκφραστεί και πολύ όμορφα επαγγελματικά για εκείνη. Ήταν κάτι προσωπικό που βγήκε προς τα έξω όχι από μένα εννοείται. Δεν επέλεξα εγώ να το κάνω δημόσιο, αλλά κάποιοι άλλοι με τις πράξεις τους. Δεν κρατάω κακία.

Για τη Φαίη Σκορδά: Έχω ενοχληθεί από κάποια πράγματα που είχαν ειπωθεί από την εκπομπή της. Έχω ζητήσει 1000 φορές δημόσια συγγνώμη. να τελειώσει η σεζόν, να αποφασίσει κι εκείνη τι θα κάνει, να ηρεμήσουμε όλοι, να ξεκουραστούμε και με χαρά να συναντηθούμε.

Για τη σχέση Λιάγκα – Αντωνά απάντησε: Μακάρι να είναι καλά. Είναι νέοι και ελεύθεροι άνθρωποι και οι δύο. Δεν ξέρω τι ισχύει και τι δεν ισχύει. Εγώ και ο Γιώργος είμαστε πολύ αυθόρμητοι και αυτό που νιώθουμε θα το πούμε, τίποτα δεν γίνεται κακοπροαίρετα. Μακάρι να είναι καλά κι ευτυχισμένος είτε είναι φίλη του είτε σύντροφός του.

Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, σημείωσε: Στην παρούσα φάση δεν είμαι ερωτευμένη, αλλά είμαι ανοιχτή στο να ερωτευθώ. Κάποιοι έρχονται και με πλησιάζουν, αλλά ότι είναι να έρθει θα έρθει.

Για το τηλεοπτικό της μέλλον και όχι μόνο, δήλωσε: Δεν θέλω να κάνω κάτι άλλο από το πρωινό. Θέλω να κάνω αυτό που κάνω καλά. Μακάρι να συνεχίσω να το κάνω, το αγαπάω πάρα πολύ. Μέσα στα επόμενα χρόνια θα ήθελα να κοιτάξω λίγο και τη δική μου ζωή. Είμαι 39 χρονών, δεν έχω κάνει οικογένεια, ιδανικά θα ήθελα και το λέω κι ας με κατακρίνουν που το λέω. Σεβαστώ για κάποιες γυναίκες να μην το θέλουν, αλλά εγώ έτσι έχω μεγαλώσει και αυτό είναι το όνειρό μου.

Δείτε το βίντεο:




Πηγή

Διαβάστε επίσης: