Ανοιχτό το ενδεχόμενο ρήξης Open – Κοκλώνη

June 18, 2024

Ανοιχτό το ενδεχόμενο ρήξης Open – Κοκλώνη

Διαφ.

Σε κρίσιμο σημείο βρίσκονται οι σχέσεις του Open με τον Νίκο Κοκλώνη, με ανοιχτό ακόμα και το ενδεχόμενο της ρήξης ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Καθώς συμπληρώνεται ένας χρόνος από την ημέρα της εσωτερικής ανακοίνωσης στο Open, σύμφωνα με την οποία ο Ν. Κοκλώνης ανέλαβε το ψυχαγωγικό πρόγραμμα του σταθμού, η συμφωνία ανάμεσα στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη και την εταιρεία παραγωγής του Ν. Κοκλώνη επανεξετάζεται και τίθεται υπό αμφισβήτηση, καθώς δεν έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα, ενώ, όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, «τα νούμερα δεν βγαίνουν». Ο στόχος τηλεθέασης, που είχε οριστεί άνω του 5%, δεν επετεύχθη, ενώ αρνητικό είναι το πρόσημο και σε ό,τι αφορά τα διαφημιστικά έσοδα του σταθμού.

Η πλευρά Σαββίδη φέρεται ιδιαίτερα δυσαρεστημένη όχι μόνο για τις χαμηλές επιδόσεις σε τηλεθέαση και έσοδα, αλλά και από το περιεχόμενο προγραμμάτων όπως το «TV Queen», που ρίχνει αυλαία απόψε εσπευσμένα. Πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι η πλευρά Σαββίδη εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αναζητήσει συνεργασία με άλλες εταιρείες παραγωγής και να «σπάσει» το deal της αποκλειστικής παραχώρησης όλης της ψυχαγωγίας στον Ν. Κοκλώνη. Στο μεταξύ, όπως αναφέρει η Reallife, το πρόγραμμα του Open για την προσεχή σεζόν βρίσκεται στον αέρα μέχρι να ληφθούν οριστικές αποφάσεις για τη συνέχιση ή μη της συνεργασίας Σαββίδη – Κοκλώνη.

Λόγω της οικονομικής δυστοκίας που έχει προκληθεί, όλες οι ζωντανές εκπομπές αποφασίστηκε να κατεβάσουν αυλαία έως το τέλος Ιουνίου, ενώ είναι αμφίβολο αν θα προχωρήσουν οι σκέψεις για καλοκαιρινό μαγκαζίνο. Ενδεικτικό είναι ότι, ενώ οι εκπομπές του Open δίνουν δώρο ένα αυτοκίνητο το οποίο αρχικά θα κληρωνόταν στα τέλη Ιουλίου, οι όροι του διαγωνισμού άλλαξαν και τελικά θα δοθεί στα τέλη Ιουνίου, στο φινάλε των εκπομπών. Ανησυχία επικρατεί και στις τάξεις των εργαζομένων των παραγωγών της Red Smile -θυγατρική της Barking Well- καθώς το τελευταίο διάστημα σημειώθηκαν σημαντικές καθυστερήσεις στην καταβολή δεδουλευμένων, ενώ την περασμένη Τετάρτη η εταιρεία του Ν. Κοκλώνη προχώρησε σε πληρωμές μέρους των χρωστούμενων.

Πηγή: Realnews


Πηγή

Διαβάστε επίσης: