Ελένη Βουλγαράκη – Φώτης Ιωαννίδης: Μαθεύτηκαν τα ευχάριστα, κάνουν το επόμενο βήμα

June 18, 2024

Ελένη Βουλγαράκη – Φώτης Ιωαννίδης: Μαθεύτηκαν τα ευχάριστα, κάνουν το επόμενο βήμα

Διαφ.

Απολαμβάνοντας μια σχέση που ολοένα και δυναμώνει, ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Φώτης Ιωαννίδης και η παρουσιάστρια Ελένη Βουλγαράκη αποφάσισαν να συγκατοικήσουν.

Της ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ – ΠΗΓΗ: Realnews

Η παρουσιάστρια Ελένη Βουλγαράκη και ο ποδοσφαιριστής Φώτης Ιωαννίδης ζουν έναν έρωτα που ημέρα με την ημέρα γίνεται ολοένα και πιο δυνατός. Εδώ και λίγο καιρό, μάλιστα, οι δυο τους μένουν κάτω από την ίδια στέγη, σε ένα όμορφο σπίτι στα νότια προάστια. Η συγκατοίκηση προέκυψε κυρίως από την ανάγκη τους να είναι συνέχεια μαζί. Ήθελαν να μοιράζονται όσα περισσότερα πράγματα μπορούν και να χαίρονται μια κοινή καθημερινότητα.

Ως ζευγάρι, απολαμβάνουν να περνούν χρόνο μαζί, όμως, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών τους, αυτό δεν είναι πάντα εφικτό. Η συγκατοίκηση είναι μια ιδανική ευκαιρία να βρίσκουν χρόνο ο ένας για τον άλλον και να χαλαρώνουν μαζί έπειτα από μια κουραστική ημέρα. Και, όπως φαίνεται, η νέα αυτή συνθήκη τούς ταιριάζει πολύ. Μάλιστα, δεν είναι τυχαίο ότι έχουν γίνει περισσότερο εξωστρεφείς σε ό,τι αφορά τη σχέση τους.

Αίσθηση προκάλεσε η κίνηση του ποδοσφαιριστή, έπειτα από τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στον Άρη για το Κύπελλο, να καλέσει την αγαπημένη του με βιντεοκλήση, ενώ εκείνη φορούσε τη φανέλα του, και να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους του το στιγμιότυπο.

Αφορμή ίσως στάθηκε η τρυφερή δημόσια δήλωση της Ελ. Βουλγαράκη: «Είμαι πολύ υπερήφανη για τον Φώτη. Απλά θέλω να είμαι φειδωλή, γιατί ο κόσμος που ακολουθεί τις ομάδες, οι ίδιοι που έστειλαν χθες συγχαρητήρια, οι ίδιοι θα είναι αυτοί που θα κατακρίνουν και θα πάρει η μπάλα κι εμένα. Δεν αξίζει στον Φώτη να κρίνεται για την προσωπική του ζωή, αλλά μόνο για το επαγγελματικό κομμάτι, γιατί είναι πολύ σοβαρός αθλητής». Και οι δύο είναι αφοσιωμένοι στη σχέση τους και δεν τους αγγίζουν τα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας που υπάρχει ανάμεσά τους.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής και η 34χρονη παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός ξέρουν πολύ καλά τι θέλουν ο ένας από τον άλλον. Σε κάθε ευκαιρία πραγματοποιούν μικρές ή μεγάλες αποδράσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, μαζί γνωρίζουν καινούργιους τόπους και χτίζουν τις κοινές αναμνήσεις τους. Αυτό σχεδιάζουν να κάνουν και το καλοκαίρι, παρόλο που τα μεταγραφικά σενάρια θέλουν τον Φ. Ιωαννίδη να μετακομίζει στο εξωτερικό. Εκείνοι νιώθουν ήρεμοι και έχουν εμπιστοσύνη στη ζωή, που τους έχει ήδη αποδείξει ότι μαζί μπορούν να καταφέρουν τα πάντα.

Σε ό,τι αφορά την πιθανή μεταγραφή του Φώτη στο εξωτερικό, είτε στην Σπόρτινγκ Λισαβώνας, είτε σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα, η όμορφη παρουσιάστρια θα βρεθεί στο δίλημμα αν θα τον ακολουθήσει ή όχι. Προς το παρόν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της δεν της επιτρέπουν να βρεθεί εκτός Ελλάδας. 


Πηγή

Διαβάστε επίσης: