Μοιράστηκαν τα ευχάριστα, «βροχή» οι ευχές: Μεγάλες χαρές 20 χρόνια μετά για Καρύδη – Αθερίδη

June 26, 2024

Μοιράστηκαν τα ευχάριστα, «βροχή» οι ευχές: Μεγάλες χαρές 20 χρόνια μετά για Καρύδη – Αθερίδη

Διαφ.

Σμαράγδα Καρύδη – Θοδωρής Αθερίδης: 20 χρόνια μαζί – Το «κλειδί» για μία πετυχημένη σχέση

Η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης είναι μαζί 20 χρόνια και αυτό είναι το κλειδί για μια πετυχημένη σχέση.

Μπορεί η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης να είναι ζευγάρι τα τελευταία 20 χρόνια, αλλά τα 12 από αυτά, ο δεσμός τους παρέμενε «κρυφός», αφού δεν είχε γίνει γνωστός στο ευρύτερο κοινό.

Την «αποκάλυψη» έκανε ο ίδιος ο ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε το 2015 στο DownTown, κατά τη διάρκεια της οποίας του είχε «ξεφύγει» ότι συζεί με την επίσης, ηθοποιό και σκηνοθέτιδα της παράστασης «Η μαριχουάνα της μαμάς είναι η καλύτερη».

Από τότε μέχρι σήμερα έχουν υπάρξει αρκετές φορές που σε συνεντεύξεις τους έχουν μιλήσει ο ένας για τον άλλον. Η τελευταία από αυτές ήταν η συζήτηση που είχε η Σμαράγδα Καρύδη με τη δημοσιογράφο Νίκη Λυμπεράκη στο πλαίσιο της εκπομπής «Μεγάλη Εικόνα». Μεταξύ άλλων, η Σμαράγδα Καρύδη είπε στη Νίκη Λυμπεράκη, μιλώντας για τον Θοδωρή Αθερίδη:

«Ο Θοδωρής είναι πάρα πολύ ανοιχτός. Δεν φοβάται τίποτα. Υποτίθεται ότι είναι ένας φοβιτσιάρης που φοβάται τις αρρώστιες, φοβάται μην πεθάνει, φοβάται μην του τύχει κάτι, αλλά εγώ επί της ουσίας βλέπω έναν άνθρωπο που δεν φοβάται τίποτα. Γιατί δεν φοβάται να εκθέσει καθόλου τον εαυτό του. Είναι απολύτως ανοιχτός. Είναι εντυπωσιακά ανοιχτός. Εμένα μου έχει κάνει καλό αυτό. Γιατί είμαι ακριβώς το αντίθετο από τη φύση μου».

Πηγή

Διαβάστε επίσης: