First Dates: Ειλικρινής κλανιάρης φλεξάρει τις μυρωδάτες κλανιές του στο πρώτο ραντεβού

June 28, 2024

First Dates: Ειλικρινής κλανιάρης φλεξάρει τις μυρωδάτες κλανιές του στο πρώτο ραντεβού

Διαφ.

Παρά την αναφορά του στα… αέριά του, το ραντεβού του Αλέξανδρου με την Αλεξάνδρα στο First Dates πήγε πολύ καλά.

Τον έρωτα αναζήτησαν στο First Dates ο Αλέξανδρος και η Αλεξάνδρα. Από την αρχή του ραντεβού τους στο ριάλιτι του STAR τα πράγματα πήγαν πολύ καλά για τον 20χρονο και την 18χρονη.

Παρά την αναφορά του Αλέξανδρου στα… αέριά του, το ζευγάρι είχε καλή «χημεία», με την 18χρονη να δηλώνει ότι θα ήθελε να συναντηθούν και να τα πουν ξανά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο 20χρονος σε κάποια στιγμή του ραντεβού μοιράστηκε κάποιες παραπάνω πληροφορίες για τον εαυτό του, όταν η Αλεξάνδρα του είπε ότι της αρέσουν οι άνδρες που προσέχουν τον εαυτό τους. «Εγώ γενικά περιποιούμαι πάρα πολύ τον εαυτό μου. Και μπάνιο… δεν θα σου βρομίσω. Βασικά… δεν θα το πω!», είπε με την Αλεξάνδρα να τον προτρέπει να της πει.
«Ακόμα και το αέριό μου δεν βρωμάει, στο ορκίζομαι! Αφού οι φίλοι μου, μου λένε ”μ@λ@κ@ τι κάνεις;” Και κλ@νω μέντα! Το εννοώ όντως», πρόσθεσε ο Αλέξανδρος.

Στη συνέχεια στην προσωπική του συνέντευξη είπε γι αυτό το θέμα: «Θα στο πουν και οι φίλοι μου. Έχω κλ@σει φίλους στο πρόσωπο και δεν μύρισε! Δεν μυρίζει. Όντως δεν μύρισε…».

Θέλω πάρα πολύ να ξαναβγούμε, γιατί πιστεύω ότι έχουμε πολλά κοινά και θέλω να τον γνωρίσω καλύτερα», είπε στην προσωπική της συνέντευξη η Αλεξάνδρα, παρότι ο Αλέξανδρος δε μοιάζει με τον Μάσιμο από την ταινία 365 μέρες.




Πηγή

Διαβάστε επίσης: